Kobi Brajant otkrio tajnu velikana poput Đokovića i Federera

Kobi Brajant, jedan od najboljih košarkaša svih vremena, bio je gost na US openu. Otkad se povukao iz košarke, Kobi je počeo da igra i tenis, a interesovanje za velikana bilo je nezapamćeno.

Objavljeno: 30. 08. 2019 - 11:47
Kobi Brajant

Sve se ipak odvijalo po strogom protokolu, oko Brajanta je uvijek bilo nekoliko ljudi, a iz organizacije US opena pobrinuli su se da ne bude iskakanja iz šablona.

Pošto je sa djecom malo igrao tenis i šutirao na koševe, uz osmijehe i fotografije, došao je red i na kratko druženje sa novinarima.

Brajant je sa zadovoljstvom odgovarao na pitanja novinara koji su ga pitali o Novaku Đokoviću.

"Novak Đoković. Čovječe... On je moj omiljeni igrač. Oduvijek. Imao sam priliku da često razgovaram sa njim. Naročito u posljednjih nekoliko godina, kada je prolazio fazu promjene u svojoj igri zbog povrede koju je imao. Znam kako mu je bilo jer sam prolazio kroz sličnu situaciju u svojoj karijeri. Najviše smo razgovarali o tome da zaboravi što je bilo u prošlosti i da se fokusira na sadašnji trenutak. Nećeš biti igrač kakav si bio, ali ćeš biti druga verzija tog igrača. I on je sada i možda bolji nego što je ikada ranije bio", rekao je Brajant.

Govorio je Kobi i o osvajaču 18 Gren slem titula Rafaelu Nadalu.

"Možete da vidite strast u njegovim očima. Volim takav tip igrača. Pokušao sam da kopiram taj topspin, ali nije baš uspjelo. Volim njegov intenzitet", kaže Brajant.

Za kraj, novinari su Brajanta pitali koja je tajna velikana poput Đokovića, Federera, njega...

"Opsesivnost, čovječe, mi smo opsesivni", zaključio je Brajant.