Dostignite 60. lvl u WoW Classic i dobijate Battle for Azeroth i Level 110 boost

Petnaesta godišnjica World of Warcraft serijala uveliko traje, a Blizzard je izgleda pripremio još iznenađenja za fanove i povratnike.

Objavljeno: 05. 09. 2019 - 12:53

Objava koja se našla na brazilskom Facebook profilu igre je otkrila da igrače koji u WoW Classic dostignu 60. lvl očekuje poklon u vidu Battle for Azeroth ekspanzije i Level 110 boosta.

Izgleda da se ova objava prerano pojavila i ubrzo je obrisana, pa tako čekamo na zvanične podatke kao i na više detalja.

Podsjetimo puštanje Classic servera, koje su najpopularniji streameri mjesecima hajpovali, maksimalno je oživjelo World of Warcraft, te igrači i dalje imaju ogroman kju prilikom ulaska na servere, a kada je Classic lansiran, WoW je na najpopularnijoj streaming platformi Twitch.tv imao preko milion i 200 hiljada gledalaca dok se i danas drži na prvom mjestu sa 450 000 gledalaca u prosjeku.

Ovaj poklon koji je leakovan na brazilskom Facebook profilu bi bio izuzetan dodatak prije svega za povratnike, jer im poklanjanje BFA ekspanzije pruža motivaciju da ostanu u WoW svijetu.