Bobi Živojinoviću pozlilo, reagovala Hitna pomoć

Bobi Živojinoviću nedavno je tokom jedne kućne proslave pozlilo, te je morala da reaguje i Hitna pomoć.

Objavljeno: 11. 09. 2019 - 11:48

Kako pišu domaći mediji, Boba i Brena poznati su kao prilično veseli domaćini, a njihova kućna slavlja dugo se prepričavaju. Međutim, ovog puta nije sve prošlo po planu.

– Boba je nedavno organizovao druženje u prostoriji za slavlja koja se nalazi tik uz vilu Živojinovića i cijeli prethodni dan je u kuhinji spremao brojne ukusne specijalitete, po čemu je inače takođe poznat. A gdje je dobra klopa, tu su i skupa žestoka pića. Dok je pripremao gozbu, lagano je pijuckao. Znajući da je dobar domaćin i da iz njegove kuće niko nikad nije otišao gladan i žedan. Boba je drugare forsirao da jedu i piju – otkriva izvor “Kurir Starsa” i dodaje:

– U jednom trenutku Boba je samo pao na dvosed jer mu se slošilo. Čim su mu prisutni pritrčali, izustio je da mu je dobro i da to nije ništa. Ipak, nije mogao da ustane. Pozvali su Hitnu pomoć, koja je došla u roku od 10 minuta. Pregledali su Živojinoivića i konstatovali da je u lošem stanju, ali da nema potrebe da ga voze u bolnicu. Brena se toliko uplašila – dodaje izvor.