Đukanović i Marković da ostanu na čelu partije

U okviru predkongresnih aktivnosti Opštinski odbor DPS Golubovci završio je sa održavanjem sastanaka mjesnih odbora na kojima su predloženi kandidati za delegate i kandidate za partijske funkcije na državnom nivou.  

Objavljeno: 19. 09. 2019 - 17:04

Opštinski odbor DPS Golubovci prethodno je izabrao novi saziv Izvršnog odbora od 22 člana, i upoznao članove sa odlukom Glavnog odbora o sazivanju VIII kongresa DPS-a Crne Gore i nepohodnom procedurom za predlaganje. 

„Svi mjesni odbori jednoglasno su predložili lidera i predsjednika DPS-a Mila Đukanovića da i u narednom mandatu bude predsjednik partije, a aktuelni premijer Duško Marković predlozen je za zamjenika predsjednika DPS-a“, ističe se u saopštenju Opštinskog odbora DPS Golubovci.

Dodaju da su ovim stavom svih članova i simpatizera DPS-a iz Golubovaca poslali jasnu i nedvosmislenu poruku snage i jedinstva partije.

„Dali smo punu podršku Predsjedniku i Premijeru Crne Gore da i ubuduće nastave da, kao i do sada, svojim autoritetom i liderstvom vode Crnu Goru na putu evropskih integracija i sveobuhvatnog prosperiteta naše države“, naglasili su.