Johanson: Prvi put fokusirani 60 minuta

Selektor rukometašica Crne Gore Per Johanson rekao je da je ekipa protiv Italije , prvi put od kada je na klupi "lavica", bila fokusirana svih 60 minuta.

Objavljeno: 25. 09. 2019 - 21:33

"Možda i prvi put otkada sam selektor bili smo fokusirani svih 60 minuta. To je teško kada igrate sa timovima od kojih bolji, ali smo pričali o tome da zadržimo visok nivo igre, kako bih mogao da iskoristim sve igračice i sve su dale doprinos. Srećan sam zbog dva boda, ali i zato što smo uložili u budućnost”, istakao je Johanson.

Crna Gora se okreće duelu sa Litvanijom.

"Biće teže, ali idemo sa dobrim osjećajem odavde. Bili smo dobri u tranziciji i odbrani, disciplinovani u napadu... Veoma sam srećan svim segmentima, nadam se da će tako biti i u Litvaniji", poručio je švedski stručnjak.

Hrvatica Marta Batinović je na debiju upisala šest odbrana u dresu Crne Gore.

"Zadovoljna sam, ovo je bio samo jači trening za nas i odradile smo zadatke. Prekrasno je igrati pred ovakvom publikom, odavno u Crnoj Gori nisam vidjela ovakve navijače, svaka čast svim ljudima koji su nas podržali. Ova igra je veliki plus, samo da ovako nastavimo. Bićemo spremne za Litvaniju, a kako je brzo Svjetsko prvenstvo u Japan, dobro je da imamo što bolje protivnike", kazala je Batinović.