Ava Karabatić: Moja draga koleginica Koli je žena zmaj

Ava Karabatić, hrvatska starleta, pjevačica i manekenka, objavila je na svom Instagram profilu da želi da postane predsjednica Hrvatske. 

Objavljeno: 02. 10. 2019 - 14:18

Na instagram profilu je napisala da je sadašnja predsjednica Hrvatske, Kolinda Grabar žena zmaj.

"Moja draga kolegica Koli i ja. Mnogi me pitaju mišljenje o njoj. Koli je žena zmaj, dobro izgleda, ima smisla za humor, zna pjevati, ali ono najvažnije zna udarit šakom od stol kad treba, a i u horoskupu je bik kao i ja. Dodajem još jednu točku u svom programu, a to je vratiti nacionaliziranu imovinu ljudima, treba pokrenuti proizvodnju, okrenuti se izvozu a ne masovnom uvozu, država ne može živjeti i opstati ako nema nešto svoje", navodi na svom instaram profilu.

Ona je u toplesu najavila predsjedničku kandidaturu.

"Ipak sam odlučila. Kandidovaću se na predsjedničkim izborima. Toliko poruka podrške dobijam na Instagramu i hvala vam na tome. Smatram da sam žena sa stavom koja zna da se izbori za sebe. Politika je moja druga ljubav. Ne mogu više da gledam kako se mojoj državi događaju loše stvari. Svi su slijepi pored zdravih očiju, mladi nam odlaze, natalitet pada. Znam da ću imati puno "hejt" komentara jer sam kao "starleta", ovo ono. Ja sam prije svega profesorka italijanskog, latinskog jezika i rimske književnosti, napisala sam autobiografiju i baš fikciju, roman. Film u kojem sam glumila mjesecima je bio u bioskopu, a osim glumačkih sposobnosti, ostvarila sam se kao slikarka. Naravno, nisu bitne moje umjetničke sposobnosti, bitan je moj novi režim, Avin režim", napisala je Karabatić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavila sam svoj izborni program u opisu profila (link-blog stranica), a ovdje ću ukratko ukratko napisati glavno iz predsjedničkog programa. - RJEŠAVANJE PROBLEMA SLOBODNOG KRETANJA LJUDI (ŠENGENSKA GRANICA) -  ZABRANA ABORTUSA NAKON 6. TJEDNA TRUDNOĆE (KADA SE ČUJU PRVI OTKUCAJI SRCA) -  UVOĐENJE SEKSUALNOG ODGOJA U ŠKOLE -  VEĆA PRAVA ZA BRANITELJE I NJIHOVE OBITELJI (NAKNADE I VEĆA PRAVA PRI ŠKOLOVANJU) -  ZAŠTITA ŽIVOTINJA I STROŽE KAZNE ZA NASILJE NAD NJIMA -  NOVA POLITIKA GOSPODARENJA OTPADOM -  SUZBIJANJE KORUPCIJE, OBMANA I LAŽI -  VEĆE PROVJERE RODBINSKIH I PRIJTELJSKIH VEZA -  UČIKOVITO PRAVOSUĐE DOSTUPNO SVAKOME -  SMANJENJE DRŽAVNIH NAMETA -  PODUPIRANJE REFORME OBRAZOVNOG SUSTAVA -  PROMICANJE DOMOLJUBLJA I ZAJEDNIŠTVA TE DOBAR ODNOS SA SUSJEDIMA - VRATITI NACIONALIZIRANU IMOVINU LJUDIMA, POKRENUTI PROIZVODNJU, OKRENUTIBSE IZVOZU, A NE MASOVNOM UVOZU. DRŽAVA NE MOŽE ŽIVJETI I OPSTATI AKO NEMA NEŠTO SVOJE.

A post shared by Ava Karabatić (@ava_karabatic_official) on

Ona se osvrnula i na aktuelnu predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović.

"Moja draga koleginica Koli i ja. Mnogi me pitaju mišljenje o njoj. Koli je žena zmaj, dobro izgleda, ima smisla za humor, zna pjevati, ali ono najvažnije zna udariti šakom od sto kada treba, a i u horoskupu je bik kao i ja. Dodajem još jednu tačku u svom programu, a to je vratiti nacionalizovanu imovinu ljudima, treba pokrenuti proizvodnju, okrenuti se izvozu a ne masovnom uvozu, država ne može živjeti i opstati ako nema nešto svoje", rekla je ona na Instagramu.