UCG: Vratite Vujoševića za V. D. sekretara Tužilaštva, čovjek je nevin

Sistem navodno nezavisnog izbora organa u tužilaštvu i sudstvu je duboko pogrešan. Ujedinjena Crna Gora (UCG) podsjeća javnost da u Crnoj Gori garant demokratije nisu ni opšti izbori gdje pravo glasa imaju stotine hiljada ljudi, kamoli u institucijama gdje se prethodno izjasni po par stotina profesionalaca, a potom odluke donese deset ili dvanaest ljudi.

Objavljeno: 08. 10. 2019 - 17:48

Kako je Portalu Analitika saopšteno iz Ujedinjene Crne Gore, UCG  ima više razumnih predloga, u skladu sa opštom i neprihvatljivom i nakaradnom logikom:

“Vratite Vujoševića za vd sekretara Tužilaštva. Čovjek je nevin. 

Nemojmo nikada više da pominjemo generalnog sekretara Predsjednika CG, Slavoljuba Stijepovića, jer on nije uzeo pare za liječenje, nego javno, za DPS, a sve to je opravdala ASK - pare za liječenje vladajuće stranke, što je više nego humano?

Treba zabraniti da se javno istražuje sin predsjednika Vrhovnog tuzilaštva jer su stvari jasne - nije kriv ni on ni otac, priznao je policiji. The Best Man!

Odbor za sveobuhvatnu izmjenu izbornog i drugog zakonodavstva da čestita, na vanrednoj konferenciji, slobodne i fer izbore za vd predsjednika VDT!

Na kraju, neka nam je svima srećno svako vd stanje i svaki vd predsjednik, svaki sekretar i svako glasanje”.