Sve spremno za večerašnji koncert, za posjetioce besplatno vino (VIDEO)

Bina je postavljena, posjetioce očekuje bogat program...Posjetioce, takođe, očekuje besplatno vino "Plantaža".

Objavljeno: 10. 10. 2019 - 15:20

Bina na Trgu nezavisnosti je postavljena i sve je spremno za večerašnji koncert koji se održava u susret jubileju. POBJEDA vam povodom 75 godina postojanja poklanja koncert KIC pop hora, koji će početi večeras u 20 časova.

Publika će imati priliku da uživa u popularnim partizanskim i antifašističkim pjesmama među kojim su: ,,Teče Tara“, ,,Oj, đevojko drugarice“, ,,Bilećanka“, ,,Crveni makovi“, ,,Kraj Sutjeske hladne vode“ koje će KIC pop hor izvesti pod dirigentskom palicom Saše Barjaktarovića i uz soliste hora Jovana Vukovića, Tamaru Pavićević, Vesnu Kraljević i Dubravku Živković.

Uz KIC pop hor nastupaće i orkestar Počasne garde Vojske Crne Gore, folklorni ansambl KIC-a ,,Budo Tomović“, dječji hor Umjetničke škole za muziku i balet ,,Vasa Pavić“, i balerine plesnog studija ,,Allegre“ i baletske škole ,,Vasa Pavić“.

Ovo je treći koncert koji je POBJEDA do sada organizovala. Na trgu u Nikšiću, uoči Dana nezavisnosti, antifašističke pjesme pjevao je hor ,,Zahumlje“, dok je KIC pop hor nastupao na Cetinju za Dan državnosti.

Osim koncerata, POBJEDA je u gradovima u kojima je izdavan ovaj list, u Nikšiću i na Cetinju poklonila botaničke bašte sa po 75 sadnica.

Botaničku baštu dobiće uskoro i gimnazija ,,Slobodan Škerović“ u Podgorici, a u godini jubileja POBJEDA realizuje i bogatu izdavačku djelatnost.

Svi posjetioci će moći besplatno da uživaju i u vinu Plantaža 13. jul.