Knežević Vujoševiću: Tri godine ste me reketirali (VIDEO)

Odbjegli biznismen, predsjednik Atlas grupe Duško Knežević, objavio je danas novi audio-snimak razgovora sa sekretarom Vrhovnog državnog tužilaštva, Nenadom Vujoševićem. Knežević je na Instagramu najavio da će kompletan snimak objaviti u srijedu, 16. oktobra.

Objavljeno: 14. 10. 2019 - 12:37
Foto: Screenshot

Vujošević moli Kneževića u novom snimku da odgodi objavljivanje snimka za dan, te kaže da je Ivica Stanković, tadašnji vrhovni državni tužilac a sadašnji v.d, „mrtav“ i da ide za deset dana.

VUJOŠEVIĆ: Pusti u utorak, da te zamolim, ako moraš već da puštaš? Ako nemaš ništa drugo bez mene?

KNEŽEVIĆ: Ma ne, ne, moram ovo, ovo je sve postalo fukarizam.

VUJOŠEVIĆ: A što je postalo? Ovaj čovjek (Ivica Stanković) je mrtav, on ide, znači samo mene da zapališ.

KNEŽEVIĆ: Ma nema šta, on je mrtav il ne mrtav.

VUJOŠEVIĆ: A on je mrtav, on više nema nikakvih… još deset dana je tu, on za deset dana ide.

KNEŽEVIĆ: Korupcija tamo u onome, da se zna da ste me tri godine reketirali.

VUJOŠEVIĆ: A nijesmo te reketirali brate, no ti pomagali, sve što si tražio smo ti pomagali.

KNEŽEVIĆ: Pa jeste pomagali za pare, niste za poljupce, svaki put ste dolazili i tarifu određivali...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SHORT VERSION OF #9 CONVERSATION BETWEEN DUŠKO KNEŽEVIĆ AND NENAD VUJOŠEVIĆ LONG VERSION OF CONVERSATION WILL BE RELEASED ON WEDNESDAY 16TH OF OCTOBER AT 12PM KRATKA VERZIJA #9 RAZGOVORA DUŠKA KNEŽEVIĆA I NENADA VUJOŠEVIĆA KOMPLETAN SNIMAK RAZGOVORA BIĆE OBJAVLJEN U SRIJEDU 16.10.2019. U 12:00 NV: PUSTI U UTORAK DA TE ZAMOLIM, AKO MORAS VEC DA PUSTAS? AKO NEMAS NISTA DRUGO BEZ MENE? DK: MA NE,NE, MORAM OVO, OVO JE SVE POSTALO FUKARIZAM. NV: A STO JE POSTALO? OVAJ COVIJEK JE MRTAV ON IDE(IVICA STANKOVIĆ)ZNACI SAMO MENE DA ZAPALIS. DK: MA NEMA STA ON JE MRTAV IL NE MRTAV. NV: A ON JE MRTAV, ON VISE NEMA NIKAKVIH... JOS DESET DANA JE TU, ON ZA 10 DANA IDE(IVICA STANKOVIC) DK: KORUPCIJA TAMO U ONOME, DA SE ZNA DA STE ME TRI GODINE REKETIRALI NV: A NIJESMO TE REKETIRALI BRATE NO TI PONAGALI, SVE STO SI TRAZIO SMO TI POMAGALI. DK: PA JESTE POMAGALI ZA PARE NISTA ZA POLJUPCE, SVAKI PUT STE DOLAZILI I TARIFU ODREDJIVALI..

A post shared by Dr Dusko D. Knezevic (@dkatlas) on