ZVANIČNO: Slobodan Subotić više nije trener ekipe Budućnost Voli

Ovim putem obavještavamo javnost da smo prethodne večeri, na sastanku otvoreno razgovarali o trenutnoj situaciji sa trenerom Slobodanom Subotićem i zajednički donijeli odluku o sporazumnom raskidu, saopšteno je iz KK Budućnost Voli.

Objavljeno: 18. 10. 2019 - 11:04

Upravni odbor KK Budućnost Voli : Imajući u vidu da i Upravni odbor i trener Subotić dijele zajednički stav da je ekipi potrebna promjena koja će vratiti klub na pobjednički kolosjek i nastavak sezone Eurokupa, složili smo se da je u ovom trenutku sporazumni raskid najbolje rješenje. Sa Slobodanom Subotićem, kao trenerom i kao čovjekom je bilo divno sarađivati. Zahvaljujemo mu na korektnom odnosu i pogledima na novonastalu situaciju u klubu. Budućnost Voli neće zaboraviti sjajnu pobjedu u Beogradu protiv Crvene Zvezde. Hvala mu što je ovom odlukom pokazao da djeli naš stav da je klub i njegov interes ispred svih nas kao pojedinaca.

Slobodan Subotić: U ovom trenutku, zbog loših rezultata na početku sezone u Super Kupu i Eurokupu, smatram da je potrebna promjena, kao dodatni snažan impuls igračima. Dijelim mišljenje i stavove Upravnog odbora da Klubu treba promjena da bi u pravom smjeru krenuo dalje ka ostvarenju planova zacrtanih na početku sezone. Zahvaljujem se stručnom štabu i upravi Budućnost Volija, posebno predsjedniku Draganu Bokanu sa kojim sam odlično sarađivao. Raskidamo saradnju na veoma korektan način, u potpunosti dijeleći zajedničke stavove. KK Budućnost Voliju želim sve najbolje u ovoj i budućim sezonama.