Knežević: Predajem se ako Katnić dokaže da je u notesu jedna jedina rečenica napisana mojom rukom

Odbjegli biznismen Duško Knežević poručio je glavnom specijalnom tužiocu Milivoju Katniću da je spreman da se dobrovoljno preda ako uspije da dokaže da je makar jedna jedina rečenica u notesu koji je on pokazivao sinoć na televiziji napisana njegovom rukom.

Objavljeno: 19. 10. 2019 - 17:54

“Milivoje Katnić i njegov tim me optužuju za visokotehnološki kriminal i finansijske transakcije, koje kako tvrde, nikada nijesu viđene na ovim prostorima. Sve su optužbe na moj račun za visokotehnološki kriminal, a prva je optužba za Karbon, za trgovinu (CO2), gdje je Atlas kapital bio među svjetskim bankama i investicionim kućama, članica prestižne visokotehnološke berze Bluneks iz Pariza, čiji je osnivač Njujorška berze, što je jedini  slučaj, u finansijskom smislu, da neka firma koja je povezana sa Crnom Gorom bude članica ove renomirane kuće. Kao drugo optuživati mene za sve poslove E-komerca kompanije je potpuno nelegalno, mi smo razvijali softver za E-komerc 12 godina i uložili milione, kako bi tehnologiju, znanje i klijente doveli u Crnu Goru. Optužuju me za visokotehnološki kriminal, a sad pominju nekakve notese ručno pisane. Evo fer i poštene ponude za Milivoja Katnića. Ukoliko postoji bilo kakav moj notes, sa bilo kojim mojim dokumentima i samo jednom rečenicom ispisanom mojom rukom, spreman sam da se dobrovoljno predam. I nudim Katniću TV duel kod bilo kojeg novinara i na bilo kojoj televiziji da raspravljamo o hibridnom ratu i tehnološkoj zaostalosti njegovog Specijalnog policijskog tima, kao i tužioca koji su u ovom predmetu”, poručio je Knežević u ekskluzivnoj izjavi za Borbu.

Katnić je sinoć u emisiji “Živa istina” pokazao navodni notes Duška Kneževića, koji je nađen u njegovoj kući, ali je odbjegli biznismen još ranije saopštio da nikada nije imao nikakav notes.