Nataša Bekvalac o bivšem mužu: Luku ne doživljavam kao muškarca, već kao kukavicu

Pjevačica Nataša Bekvalac pričala je o odnosu sa bivšim suprugom Lukom Lazukićem, od kojeg se razvela nakon što je fizički nasrnuo na nju.


Objavljeno: 06. 11. 2019 - 16:42

Ona je ranije ispričala kako je do nasilja došlo nakon što je našla poruke u njegovom telefonu koje su joj dokazale da je vara sa drugom ženom, a nakon udarca – uslijedio je zagrljaj.

– Poruke su znak da se ne razlikuje od većine muškaraca. Udarci ne bole toliko koliko laži sa kojima sam se poslije borila. A, zagrljaj je dokaz da imam posla sa čovjekom o kojem se prave filmovi – istakla je pjevačica za “Informer Hit” i dodala:

– To su veoma neprijatne situacije, u tebi se dešavaju strašni lomovi. Ali, organizam ti se tako natempira da u trenucima suočavanja u prostoriji dva sa dva, istina i ljubav su ono što te učini da ostaneš na nogama i budeš jaka – objasnila je Nataša i istakla da ljubav prema Luki nije nestala preko noći, ali da ga sada gleda potpuno drugačije.

– Na prvom ročištu sam rekla da ne može ljubav da nestane preko noći, pa tako ni kod mene. Ali, nestane kada se taj neko potrudi da nestane, Jednostavno iščezne. Iz dana u dan samo opada. Žao mi je, ali ja njega više ne mogu da doživim kao muškarca, a to je poražavajuće i strašno. Kukavice su nešto najgore –  zaključila je ona.