Šok u pozorištu: Doktori spašavali Slobodu Mićalović

Dok je Sloboda Mićalović na sceni Narodnog pozorišta u Užicu glumila da umire i dok su glumci oko nje stvarno djelovali zabrinuto, na scenu se popela doktorka iz publike da bi joj ukazala pomoć, prenose domaći mediji.

Objavljeno: 07. 11. 2019 - 11:36

Naime, na predstavi druge takmičarke večeri Jugoslovenskog pozorišnog festivala, dok je puna sala bez daha pratila predstavu “Lorencačo” i gledala kako u jednoj sceni glumica Sloboda Mićalović maše rukama kao da joj nije dobro, pada, a prihvata je glumac Branislav Lečić, nastao je pravi haos. U tom momentu, publika se zabrinula i neki od njih ustali su i počeli da viču: “Nije joj stvarno dobro! Pomozite joj!”, prenosi “Kurir”.

Kako navodi pomenuti list, na scenu je zatim iz publike izašla dr Mira Gavrić, načelnica neurologije u užičkoj bolnici, koja je žejlela da pomogne Slobodi, dok je dr Bogdan Damnjanović iz zadnjih redova stigao do pola sale.

Tada je jedan od glumaca zagrlio doktorku i pokazao joj kako sa mobilnog telefona čita tekst. Tek tada su doktori i zabrinuti Užičani iz publike shvatili da je to sve dio predstave.