JANOVIĆ: Zlatičanin da nas obraduje novom pobjedom

Ministar sporta i mladih Nikola Janović primio je danas Dejana Zlatičanina uoči bokserskog spektakla u SC „Morača“ i meča u nedjelju sa Viškanom Murzabekovim.

Objavljeno: 08. 11. 2019 - 11:00

Janović je tom prilikom istakao da ga posebno raduje što je Zlatičanin upravo želio da svojoj publici u Crnoj Gori podari ovako značajan bokserski spektakl.

„Zaista mi je drago što je Dejan upravo odabrao da, zajedno sa drugim bokserima, priredi ovako značajan sportski događaj svim ljubiteljima boksa u Crnoj Gori. Njemu i ostalim našim bokserima želim da nas u nedjelju obraduju sa pobjedama ali i ako bude poražen Dejan će za nas uvijek biti svjetski šampion kojem smo zahvalni zbog ogromnog uspjeha koji je ostvario u ovom sportu“ – kazao je ministar Janović.

Zlatičanin se posebno zahvalio ministru Janoviću na prepoznavanju i vrednovanju pravih rezultata u sportu i istakao da mu je uvijek velika čast boksovati pod crnogorskom zastavom.

Podsjetićemo da je Dejan Zlatičanin stekao status vrhunskog sportiste i doživotnu mjesečnu naknadu od Ministarstva sporta i mladih na osnovu osvajanja šampionskog pojasa u lakoj kategoriji u naprestižnijoj WBC verziji što je ujedno i najveći rezultat crnogorskog boksa.

U nedjelju će, osim njega boksovati i Nikola Sjekloća, Dilan Prašović i Momčilo Zlatičanin.

Sastanku kod ministra Janovića su prisustvovali i Momčilo Zlatičanin u svojstvu organizatora, Todor Zečević, promoter meča, Zdravko Matović, generalni sekretar Bokserskog saveza Crne Gore i Boban Nikić, tehnički organizator.