Tri rođene sestre jutros na Cetinju rodile četiri bebe!

U porodilištu cetinjske bolnice danas su se za manje od sat i po vremena porodile tri rođene sestre iz Podgorice i rođeno je četvoro djece, jer je jedna od njih dobila blizance!

Objavljeno: 08. 11. 2019 - 16:28
Foto: Cetinjski list

Cetinjska bolnica i njeno Ginekološko akušersko odjeljenje nastavilo je danas lijepu tradiciju prethodnih generacija njenih zaposlenih i dokazala da može svojim timskim radom i organizacijom da bude kvalitetan servis građanima Cetinja i Crne Gore. U manje od sat i po porođene su tri rođene sestre, od kojih su dvije bliznakinje, i rođeno je četvoro djece jer je jedna od blizankinja dobila blizance, saopšteno je iz te zdravstvene ustanove.

Porođaji su protekli uredno. Porodilje i njihova djeca su dobro – kazao je za RTV Cetinje dr Predrag Jovović, koji je predvodio ginekološki tim.

Prema njegovim riječima, tim su sačinjavala tri ginekologa, anesteziolog i pedijatar sa više medicinskih sestara, babica, pedijatrijskih sestara, anestezičara i instrumentara.

Direktorka Opšte bolnice “Danilo I” dr Sonja Radojičić je istakla da se ovim nastavlja i tradicija iz njihove porodice da se iako su stanovnice Podgorice porađaju u cetinjskoj bolnici.