Test ličnosti: Koje dijete vas najviše asocira na vas?

Često, koliko god da naporno i povezano razmišljamo, teško nam je da neke stvari razumijemo i protumačimo.

Objavljeno: 09. 11. 2019 - 06:49

Nemoguće je da sami sebe procijenite trezveno i objektivno, pa vam zato nudimo kratak test koji će to učiniti umjesto vas.

Na vama je da dobro pogledate ilustraciju na kojoj se nalazi 6 dječijih silueta i da odgovorite: Koje dijete vas najviše asocira na vas?

Dijete broj 1

Preko ovog izbora otkrivate da ste rezervisana osoba koja je sklona da krije svoja osjećanja i emocije. Vjerovatno ste u životu patili i doživjeli traumu posle koje ste postali hladni i distancirani.

Dijete broj 2

Djevojčica koju ste izabrali otkriva da ste osoba sa mnogo psiholoških blokada. Mnogo sanjate, maštate i fantazirate, ali nikako ne preduzimate akciju.

Dijete broj 3

Djetence koje ste izabrali ukazuje da ste radoholičar koji ne razlikuje dan i noć. Lijenost vam je najgori neprijatelj. Iako je ambicioznost sasvim poželjna, ipak pripazite da vas posao ne natjera da zapostavite svoje emotivne potrebe.

Dijete broj 4

Izbor otkriva da ste pravi istraživač u životu. Ove osobe su vođene željom da otkrivaju nove stvari. Stalno ste u pokretu i dosada je nešto što ne želite da osjećate.

Dijete broj 5

Izbor otkriva da ste osoba koja se lako zaglavi u sopstvenim problemima. Skloni ste žalbama i prigovorima, pa to smanjuje vaše šanse da objektivno sagledate realnost. Vrijeme je da više razmišljate o rješenjima.

Dijete broj 6

Dijete koje se ljulja znak je da ste ambiciozna osoba. Ne volite da upadate u rutinu i mrzite pretjerano planiranje. Potrebno je samo da više vjerujete u sebe i svoje planove.