Kralj Instagrama najavio kandidaturu za predsjednika Amerike!

Kralj Instagrama Den Bilzerijan (38), koji je slavu stekao objavljujući fotke s razgolićenim djevojkama na društvenim mrežama, uvjeren je da može da postane predsjednik SAD na izborima 2024. Bilzerijan, sa čak 29 miliona sledbenika na Instagramu, tvrdi da će na predsjedničkim izborima pobijediti čuvenog repera Kanjea Vesta, supruga starlete Kim Kardašijan, piše Kurir.

Objavljeno: 12. 11. 2019 - 23:00

Vrijeme za kampanju

Poznati plejboj je rekao da bi radije podržao Kanjea Vesta u slučaju da mu protivnik na izborima bude „politički korektna“ Hilari Klinton, bivša prva dama SAD i državna sekretarka iz ere Baraka Obame.

"Kanje je bolji od Hilari. Ali znate šta, vjerujem da ću mu ja biti glavni protivnik. Vidjećemo, ali mislim da bih mogao da se kandidujem", rekao je Bilzerijan i potvrdio da se ne šali: "Da, ima dovoljno vremena do izbora 2024. Moći ću da se posvetim kandidaturi i da krenem u kampanju".

Den Bilzerijan je rođen u Tampi na Floridi. On je na izborima 2016. javno podržao Donalda Trampa. Sada je uvjeren da će Tramp u slučaju duela protiv Vesta ipak podržati repera:

"Tramp bi vjerovatno prije podržao Vesta. Ali vidjećemo, ko zna".

Kralj Instagrama na svom profilu ponosno ističe i fotku s Donaldom Trampom iz kampanje. Posle Trampove neočekivane pobjede Den je u intervjuu Lariju Kingu objasnio zbog čega je podržao milijardera: "Čak iako se ne slažem u svemu s njim, on makar iskreno kaže ono što misli. To je vrlo važno".

Pucnjava u Las Vegasu

Den Bilzerijan je preživio masakr u Las Vegasu 1. oktobra 2017. kad je Stiven Padok (64) usmrtio 58 i ranio 413 osoba pucajući iz hotelske sobe na publiku na jednom koncertu. Pucnjava je izazvala paniku u kojoj je povrijeđeno 869 osoba. Napadač je posle desetak minuta opsade ubijen u okršaju s policijom.

Podsjećamo, Donald Tramp se u Bijeloj kući u nekoliko navrata sastajao s Kanjeom Vestom, koji javno poziva Afroamerikance da podrže Trampa na narednim izborima 2020. Kim Kardašijan, supruga Kanjea Vesta, nekoliko puta se sastajala s Trampom u okviru kampanje za reformu krivičnog zakona.