Miloš Biković raskinuo sa djevojkom?

Nakon što je juče u medijima objavljeno da je naš proslavljeni glumac Miloš Biković raskinuo vezu s manekenkom Barbarom Tatalović, sa kojom je zajedno živio, mnogi predstavnici sedme sile pokušali su tokom dana da stupe u kontakt sa popularnim Beograđaninom. Osim što se Biković, koji se trenutno odmara od profesionalnih obaveza, nije javljao na mobilni telefon, nije ni odgovarao na poruke s pitanjem da li je vijest tačna, čime je prećutno potvrdio istinitost tvrdnji “Stara”.

Objavljeno: 14. 11. 2019 - 15:19

Miloš Biković i njegova osam godina mlađa djevojka, vezu su započeli tajno nakon što je on okončao vezu sa ruskom glumicom Aglajom Tarasovom. Čim se saznalo za romansu uspešnog i atraktivnog para, brzo su postali najzanimljiviji dvojac na domaćoj javnoj sceni. Počeli su da žive pod istim krovom u centru Beograda prije ljeta, a govorilo se i o vjenčanju, jer su bili jako skladan par i imali ozbiljne namjere jedno s drugim u budućnosti.

– Miloš je sve češće boravio u Rusiji gdje većinu godine snima filmove i serije, dok Barbara putuje po Evropi kad god je angažovana za neku reklamu. Većinu vremena su bili daleko jedno od drugog, a Barbara nije mogla da ga prati na putovanjima. Zato su često ulazili u konflikte i svađe i to više nije vodilo ničemu – ispričao je izvor u  medijima.