Brajović: Incident iskorišten u političke svrhe.

Našoj redakciji večeras se obratio Cetinjanin Danilo Brajović nakon što je, kako ističe, privođen u cetinjsko Odjeljenje bezbjednosti zbog, kako kaže, statusa na svom fejsbuk profilu. Obratio se povodom teksta objavljenog juče u našem mediju, a zbog kojeg je večeras privođen u cetinjsko Odjeljenje bezbjednosti,i radi preciznog informisanja javnosti..

Objavljeno: 16. 11. 2019 - 21:03

Brajović navodi da je njegova porodica uvučena u, kako kaže, medijski potop, čiji je povod, kako dodaje, bio incident koji je iskorišten u političke svrhe.

- Moja porodica je uvučena u medijski potop ciji je povod bio incident koji je iskoristen u politicke svrhe. Iz tog razloga pitam javnost sljedece: 1. Da li je gore kad momka po turinu šklapi  sin odbornice ili brat od tetke ujaka odivičića nekog poslanika ili kad se dira porodica?
Pri čemu nijesam svjedok dešavanja. Nego pitam kao, nekad momak, đe je "ferka" u svemu ovome? 2. Zašto se tužiteljica Sanja Radunović toliko zauzela da me privodi danas, subota, u policiju da dam izjavu oko teksta  objavljenog na Portal Analitika, uzgred tužiteljice - nepotpisanoga a objavljenoga sa nepotpunoga pregleda mojega Fb profila. Ja moram pitati čega se bojite? Kako se usuđujete da me uznemiravate? Neka se tužulaštvo i Portal Analitika ponose svojim đeljanjem. Moja porodica je iz drugoga svijeta. Cetinjskoga. Crnogorskoga - poručio je Brajović.

https://portalanalitika.me/clanak/351283/brajovic-prijeti-nakon-sto-je-policija-podnijela-krivicnu-prijavu-protiv-njegovog-sina-zbog-napada-na-mrvaljevica