Rodila blizance- jedan tamnoput, drugi ima bijelu kožu

Stejsi Omirin (30) rodila je dva dječaka u razmaku od nekoliko minuta, a njihov izgled zaprepastio je i ljekare i roditelje.

Objavljeno: 09. 12. 2019 - 13:03

Naime, iako su i Stejsi i njen muž tamne puti, jedan od dječaka, koga su nazvali Dejvid, rodio se sa bijelom kožom i zlatnom kosom. Njegov brat Danijel, pak, povukao je na tatu i mamu i ima tamnu kosu i kožu.

Ispostavilo se da da Dejvid ima albinizam i da je on uzrok ovoj nesvakidašnjoj pojavi.

Kako kaže njihova majka, blizanci su prava atrakcija gdje god se pojave i da je svi pitaju koje je dijete njeno.

"Kad im kažem da su obojica moji, misle da se šalim. I razumijem ih jer sam i ja sama bila iznenađena kad sam ih vidjela. Kad mi je doktor rekao da moja djeca nisu identična, nisam znala na šta misli. Ali kad mi ih je donio u naručje i kada sam vidjela razliku u boji kose i kože, nisam mogla da vjerujem. Sve do trenutka njihovog rođenja nisam znala da su toliko različiti", ispričala je ova majka iz Nigerije, prenosi "Daily Mail".

Ona je dodala da je pozvala muža, koji je takođe ostao bez teksta kad je vidio sinove.

"Nije vjerovao svojim očima. Njih dvojica su toliko neodoljivi da osjećam da mi je podareno čudo. U Nigeriji nikad nisam vidjela ovako nešto. Njih dvojica izgledaju kao braća, ali sa potpuno različitom kosom i kožom", ispričala je ponosna majka.