Pogledajte ko su dobitnici Studentske nagrade Glavnog grada

Komisija za dodjelu Studentske nagrade Glavnog grada – Podgorice za 2019. godinu odlučila je da nagradi 29 studenata kao izraz priznanja za izuzetan uspjeh u studiranju u studijskoj 2018/2019. godini.

Objavljeno: 11. 12. 2019 - 13:23

Na čelu komisije nalazila se prof. dr Đurđica Perović, dok su članovi bili: doc. dr Nebojša Kavarić, doc. dr Vladimir Vojinović, prof. dr Radoje Vujadinović, Dubravka Drakić, doc. dr Zdenka Dragašević, Ivica Todorović, dr Branko Bošković, mr Bojana Mališić, prof. dr Miloš Vukčević i doc. dr Marija Janković.

Nagrađeni studenti su:

    ANASTASIJI POPOVIĆ, studentkinji Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta Crne Gore, koja je sve ispite akademskih osnovnih i specijalističkih studija položila sa ocjenom 10.

    SINIŠI MILAČIĆU, studentu Fakulteta za državne i evropske studije, koji je položio sve ispite sa III godine, kao i  na prethodnoj I i II godini osnovnih studija, sa ocjenom 10.

    MILANU RAIČEVIĆU, studentu postdiplomskih magistarskih studija, koji je položio sve ispite na IV godini Ekonomskog fakulteta Univerziteta Crne Gore, sa ocjenom 10.

    ANI STOJANOVIĆ, studentkinji VI godine Medicinskog fakulteta Univerziteta Crne Gore, koja je položila sve ispite sa V godine studija, sa ocjenom

    ANI RAKOČEVIĆ, studentkinji postdiplomskih specijalističkih studija Fakulteta političkih nauka Univerziteta Crne Gore, koja je položila sve ispite sa III godine osnovnih studija, sa ocjenom 10.

    MILICI ŠĆEPANOVIĆ, studentkinji specijalističkih studija Fakulteta umjetnosti UDG, koja je položila sve ispite sa III godine, kao i prethodne II godine osnovnih studija, sa ocjenom

    MILICI JANKOVIĆ, studentkinji III godine Fakulteta za ekonomiju i biznis Univerziteta Mediteran, koja je položila sve ispite sa II godine studija, sa ojenom 10.

    ALEKSANDRI MEDOJEVIĆ, studentkinji III godine Fakulteta za politehniku UDG, koja je položila sve ispite sa II godine studija, sa ocjenom 10.

    DARJI JOVANOVIĆ, studentkinji III godine Fakulteta za kulturu i turizam UDG, koja je položila sve ispite sa II godine studija, sa ocjenom 10.

    MILENI ZEC, studentkinji II godine Fakulteta za turizam „Montenegro Tourism School“ Univerziteta Mediteran, koja je položila sve ispite sa I godine studija, sa ocjenom 10.

    JELENI ĆOSOVIĆ, studentkinji II godine Fakulteta vizuelnih umjetnosti Univerziteta Mediteran, koja je položila sve ispite sa I godine studija, sa ocjenom

    VASILIJU BOJOVIĆU, studentu akademskih magistarskih studija, koji je položio sve ispite specijalističkih akademskih studija sa Građevinskog fakulteta Univerziteta Crne Gore, sa srednjom ocjenom 9,93.

    AINI PERIŠIĆ, studentkinji II godine Pravnog fakulteta Univerziteta Crne Gore, koja je položila sve ispite sa I godine studija, sa srednjom ocjenom 9,92.

    MAŠI MILATOVIĆ, studentkinji II godine Filološkog fakulteta UDG, koja je položila sve ispite sa I godine studija, sa srednjom ocjenom 9,90.

    JOVANU MILJANIĆU, studentu II godine Mašinskog fakulteta Univerziteta Crne Gore, koji je položio sve ispite sa I godine studija, sa srednjom ocjenom 9,90.

    ANDREI MILAČIĆ, studentkinji III godine Fakulteta za prehrambenu tehnologiju, bezbjednost hrane i ekologiju UDG, koja je položila sve ispite sa II godine studija, sa srednjom ocjenom 9,87.

    VELIBORU DOŠLJAKU, studentu postdiplomskih specijalistickih studija Prirodno-matematičkog fakulteta Univerziteta Crne Gore, koji je položio sve ispite sa III godine osnovnih studija, sa srednjom ocjenom 9,87.

    LAZARU MARSENIĆU, studentu II godine Fakulteta za strane jezike Univerziteta Mediteran, koji je položio sve ispite sa I godine studija, sa srednjom ocjenom 9,83.

    DEMIRU MUJEVIĆU, student III godine Fakulteta primijenjene nauke UDG, koji je položio sve ispite sa II godine studija, sa srednjom ocjenom 9,73.

    NIKOLI MUGOŠI, studentu III godine Pravnog fakulteta Univerziteta Mediteran, koji je položio sve ispite sa II godine studija, sa srednjom ocjenom 9,63.

    TAMARI KNEŽEVIĆ, studentkinji III godine Fakulteta za informacione tehnologije Univerziteta Mediteran, koja je položila sve ispite sa II godine studija, sa srednjom ocjenom 9,53.

    SANJI CRVENICI, studentkinji III godine Fakulteta pravnih nauka UDG, koja je položila sve ispite sa II godine studija, sa srednjom ocjenom 9,50.

    OLIVERI MIRKOVIĆ, studentkinji IV godine studija Arhitektonskog fakulteta Univerziteta Crne Gore, koja je položila sve ispite sa III godine studija, sa srednjom ocjenom 9,50.

    DANI VOLIKOVOJ, studentkinji III godine Humanističkih studija UDG, koja je položila sve ispite sa II godine studija, sa srednjom ocjenom 9,48.

    JOVANI POPOVIĆ, studentkinji III godine Fakulteta za međunarodnu ekonomiju, finansije i biznis UDG, koja je položila sve ispite sa II godine studija, sa srednjom ocjenom 9,37.

    NEMANJI RADONJIĆU, studentu II godine Metalurško-tehnološkog fakulteta Univerziteta Crne Gore, koji je položio sve ispite sa I godine studija, sa srednjom ocjenom 9,32.

    ALEKSANDRU ĐURĐEVCU, studentu III godine Biotehničkog fakulteta Univerziteta Crne Gore, koji je položio sve ispite sa II godine studija, sa srednjom ocjenom 9,32.

    TAMARI TEŠOVIĆ, studentkinji III godine Fakulteta za informacione sisteme i tehnologije UDG, koja je položila sve ispite sa II godine studija, sa srednjom ocjenom 9,13.

    SANJI ABRAMOVIĆ, studentkinji III godine Fakulteta za dizajn i multimediju UDG, koja je položila sve ispite sa II godine studija, sa srednjom ocjenom 9,03.