Miroslavu Iliću pozlilo: Sišao sa bine i počeo da se guši

Miroslavu Iliću pozlilo je u utorak uveče nakon što je održao solistički koncert u Sava centru. Slavuj iz Mrčajevaca nije se dobro osjećao kada je sišao s bine i počeo je da se guši.

Objavljeno: 12. 12. 2019 - 07:23
novosti.rs

- U trenutku je preblijedio i požalio se da mu je loše. Djelovalo je kao da će se srušiti, ali srećom, jedan momak iz organizacije je pritrčao i donio mu vodu. Miroslav se malo osvježio, a potom su ga smestili na stolicu u bekstejdžu, gdje ga je čekala supruga Gordana. Ona se uplašila kad ga je vidjela takvog. Međutim, u roku od deset minuta Miroslavu je bilo bolje, došao je sebi. Rekao je da mu nije ništa, da se samo preforsirao i da je bilo zagušljivo jer je dvorana bila prepuna i bilo je baš toplo - kaže izvor koji se zatekao na koncertu.

Prema njegovim riječima, Ilić je pred kraj koncerta osjećao slabost i napetost, ali je uspio da održi nastup do kraja kao pravi profesionalac.

- Primijetilo se da nešto nije u redu. Ovo mu se inače prvi put desilo, jer čovjek inače puca od zdravlja. Nikada se nije požalio na neke bolove ili slično. Njegovi bližnji su se uplašili, ali srećom, na kraju nije bilo razloga za strah - kaže ovaj izvor.