Milačić objavio identitet napadnutog mladića

Lider Prave Crne Gore Marko Milačić, objavio je na svom fesjbuk profilu, kako tvrdi, identitet mladića sa snimka na kojem se vidi napad u Siti kvartu u ponedjeljak veče. Milačić tvrdi da je riječ o maturantu danilogradske gimnazije, koji živi pod Ostrogom.

Objavljeno: 28. 01. 2020 - 20:21

Mladić je, prama podacima koji su dostupni na njegovom fejsbuk profilu, član grupe Delije sever. Policija se još nije zvanično oglašavala o tome kako je došlo do incidenta…

DPS je osudio prebijanje mladića koje se dogodilo sinoć u Podgorici. U saopštenju navode da osuđuju kako kažu vandalsko ponašanje i traže od nadležnih organa da kazne učesnike u prebijanju. Iz DPS-a su pozvali građane da, kako kažu, ne nasijedaju na razne manipulacije kojima su intenzivno izloženi. Napad je osudila i Demokratska Crna Gora. Poručuju da najoštrije osuđuju sve oblike provokacije i izazivanja sukoba. Reagovali su iz Mitropolije crnogorsko primorske. Apeluju, kako su rekli, na sve ljude, naročito omladinu, da se sačuvaju dostojanstvo i mir. Jedino u miru možemo razgovarati i graditi budućnost i svoju i države Crne Gore, stoji u saopštenju mitropolije. Oni su optužili, kako su rekli, najviše državne aderese da su, kako kažu, odgovorni za konflikt, mržnju i sukobe. Svoje vjernike, učesnike litija, naročito mlade pozvali su da ne nose i ne upotrebljavaju baklje, skandiranja i barjake.