Postizborne kalkulacije: Dva i dva

Komentari: 9

mne free

27. 10. 2016 - 07:02

Kada ne bi postojao DF ne bi bilo ni DPSa i kad ne bi postojao DPS ne bi bilo ni DFa.Jednostavno je...vlada koju bi sacinjavali Bosnjaci,SDP,Bečić i Ključ bi nas relaksirala svih podjela,drzavna nezavisnost i EU i NATO integracije ne bi dosle u pitanje,a sljedeci izbori bi bili pravi praznik demokratije a ne kao svi dosadasnji..."sudbonosni",izvrseni pod neviđenim pritiscima i od strane vlasti i opozicije.Zato sam za vladu koja će nas osloboditi balkanskih izbora.Rafete Husoviću,pametan si covjek...izaberi najbolju varijantu za CG i uđi u istoriju.Rafet za premijera!
Pablo

27. 10. 2016 - 08:07

mne free:DPS i DF zajedno su osvojili oko 62% glasova, pa mi nije jasna kalkulacija kako bi manjine, SDP, Demokrate i Ključ sa 38% glasova formirale vladu o kojoj pričaš.
mne free

27. 10. 2016 - 08:21

Pa jednostavno je...da je podrzi ili DF ili DPS kao manjinsku vladu.I nema price oko toga da ta vlada nece moći ući u NATO.Jer tek tada ce se vidjeti da li je DPS iskreno za NATO,kada iz opozicionih klupa zajedno sa vladajucim SDPom,Bosnjacima,Albancima,UROm i ostalim koji to zele bude glasala za clanstvo u NATO.Mislim da je upadljivo ćutanje Bosnjaka,jer DPS im je usisao biracko tijelo.Na prosle izbore pri manjoj izlaznosti imali su 4000 glasova vise.Ako ostanu sa DPSom pitanje je da li ce 2020god i cenzus preci.Sve to zna Rafet kao prof.matematike.
Pablo

27. 10. 2016 - 09:08

Pa DPS će svoju iskrenost za ulazak u NATO pokazati i sada kada bude napravio Vladu sa manjinama i SD, a vidjećemo da li će za NATO glasati SDP, URA i PZP. Za sada, ako bi se posmatrala programska opredjeljenja, za NATO bi trebalo da glasa 52 poslanika, bez obzira da li će DPS bti na vlasti ili ne. Zašto bi DPS prepustio Vladu kada je on vodio čitav proces oko ulaska CG u NATO. Da bi se reklo da su Rakčević, Medojević, Krivokapić, Rudović, Jelušićka i ini najzaslužniji za ovaj proces?
mijaga

27. 10. 2016 - 09:16

E moj bravu vecina ce podrzati manjinsku vladu tj DF. 38%+Df=58%
OD HAJLE DO LOVCENA

27. 10. 2016 - 09:28

OVO JE ONA ,,BS,, KOJA JE DOLASKOM NA VLAST U ROZAJE STVORILA LEGLO MRZNJE PREMA SVEMU STO JE CRNOGORSKO ALI KOD NJIHIVIH PRISTALICA.! MI KOJI SMO IZ ROZAJA,A PATRIJOTE NASE DRZAVE STIDIMO SE PROMOCIJA ,,BS,, GDE SE AKUMULIRALA TOLIKA MRZNJA, NACIONALIZAM I JEDAN EXTREMNI VEHABIZAM A SVE NA CELU NJIHOVOG VOĐE KOJI NIKADA NIJE POKUSAO TO DA UTISA ,NASUPROT TOME NARUCIVALI SU NA ,,HILJADE OBELEZIJA TURSKIH, ARAPSKIH, BiH ZASTAVA I SVEGA DRUGOG STO CE JOS VISE POKAZATI KOLIKO SE SVE TUĐE VILI ,A NIKADA NASE CRNOGIRSKO , ,, POZDRAV ZA NASU CRNU GORU IZ NEMACKE ROZAJE.
Pablo

27. 10. 2016 - 10:00

Zar je DF politički subjekt gradjanske orijentacije. Zar nije Krivokapić rekao da će on ići u koalicije SAMOsa gradjanskim partijama?
mne free

27. 10. 2016 - 10:28

Za Rozajca iz Njemacke...Druze,ti si glasao svog Mila.Dobili ste 36mandata.To nije dovoljno za vlast.Sve zavisi od Rafeta...a Rafet ćuti...jos uvijek vaga.
CRNA GORA 2006

27. 10. 2016 - 10:03

NATO I NA ,TO .POSTO ŽIVIM VAN CRNE GORE ,A CRNU GORU VOLIM KAO NESTO NAJMILIJE .NASE DRUSTVO SE POTROSILO VISE OD TOG ,,EU , i NATO-a, LIČNO SAM I PROTIV ,,EU,, i protiv ulaska u NATO , JER SU OBIJE VJESTAČKE TVOREVINE STVORENE NA BAZI INTERESA PAR DRZAVA,, TREBA NACI NEKI NOVI METOD SIGURNOSTI SAME DRZAVE ,
Novi komentar