ŠUKOVIĆ: Ako je politika KURVA, mora li kompromis biti KOPILE

Komentari: 7

Abu khabir muavija

24. 10. 2017 - 11:54

Bravo Darko.Istinito,stilski lijepoi svakome jasno šta si htio da kažeš.Jedino ti zamjeram što nisi predložio mjere prevencije.Na primjer,da diplomati velikih sila kada rade intimne radnje u našoj zemlji i sa našaim medijima institucijama i organizacijama koriste kondome.Jer šta sad mi da radimo sa tolikim medijskim stranačkim i NVO kopiljanima.Sve teže ih je njihati a da ih rasformiramo optužili bi nas za genocid.
Kapetan

24. 10. 2017 - 12:03

Ahaaaa, a sad ne valjaju ambasadori sa Zapada, čudno, a do sad se gdin Šuković stalno na njih pozivao, inače do sad se oni niušto nijesu miješali u CG i okruzenje, , bravo ti ga, kako si ih razotkrijo
Vrhunska

24. 10. 2017 - 12:19

spoznaja stvari i odlican tekst.Licno se sa Sukovicem po nekim pitanjima ne slazem ali sto se golim okom vidi mora se priznati.Jutro poslije posjete celnika ambasade Javnom servisu cuo sam dobar vic.Sjede dva Podgoricanina piju kafu I citaju novine.Brate,reci mi molim te je li ova Uehara urednik satelitskog programa ?Ne,brate nego svakog.
Gospodine Šukoviću..

27. 10. 2017 - 10:02

...neznam koliku ste ,na ispitu, dobili-zakučili ocijenu iz predmeta "Pulitička ekonomija"-ali zasigurno-morali bi znati da je POLITIKA..jedna filosofsko logi(sti)čka nauka...a oni te se s'njom bave-liježu(krevetaju) su KURVE! Oću reći da su ti isti-upravo- preci potomaka KOPILADI-koji nam se kopilje s'početka "trećeg srpskog ustanka za spas srpstva i kosova"-20.avgusta.1988.godine... pa na ovamo-od planina pa do mora i od Ucinja do Novoga.....
Torsades

06. 12. 2017 - 10:38

Neka Jole vragolane...
Iz čije se...to javljaš...

12. 12. 2017 - 15:58

Gos Torsades...?
Miloš

31. 10. 2017 - 23:20

Kojevitez zbog smjene Rutovićke,sve sa tobožnjom zabrinutošću zbog nepoštovanja procedura ,najbolji je odgovor na pitanje zašto se ambasadori angažuju da spasavaju ono malo razuma sto se pojavilo na RTCG,posle decenija u kojima su partijski komesari uređivali program. Naravno,usputno post festom pljuckanje po pomenutoj , kao i prigušeni lelek za nekadašnjom rektorkom, mučno je podsjećanje na gromoglasno čutanje onda kad je o njima i njihovim dostignućima (i imenovanjima,kad smo već kod procedura) trebalo ponešto i progovoriti.
Novi komentar