Medojević danas daje iskaz

Komentari: 7

Put up or shut up Medo Zemunac

12. 01. 2018 - 08:04

Svaki put kad iznese neku glupost treba ga pozvati u policiju da da izjavu i da pokaze dokaze. A ako ne pokaze dokaze sa svoje bljuvotine, policija mora da javno objavi te lazi da se i tako sa jos jedne strane potvrdi da je Medo Zemunac lazov! Na kraju ce vecina narod shvatiti da ima posla sa bolesnim covjekom koji ne moze a da ne laze. Put up or shut up Medo Zemunac, jer ti niko ko ima i malo pameti nista ne vjeruje!
!?

12. 01. 2018 - 08:19

Tebi su prijave kradje narodnih para, glupost. Ono, pošto je kod nas sve zaokrenuto za 180 stepeni, tvoj mu rezon, onda i dodje kao "normalan". Spec. tužilaštvo saslušava one koji kradju prijavljuju, umjesto one koji je čine. I ne prvi put.
Zna se kako se to radi!

12. 01. 2018 - 08:40

Dokazi, bre, dokazi a ne rekla kazala! Mora da se zna da ako neko optuzuje nekoga za nesto mora da podnese tvrde dokaze a ne da se krije iza imuniteta, nacionalnosti ili slicnih gluposti.
Tesla

12. 01. 2018 - 09:50

Svi mi znamo ko je Medojevic i sta radi cim zine.Ne treba nam pravda na osnovu lazi i ismisljotina.Znaci kad nesto tvrdis moras imati i dokaze.E kad je to tacno onda ga zakonski ceraj pa makar mi i najrodjeniji bio.A isto za olajavanje i izmisljanje treba dobro kazniti.U EU je kazna i do 5 godina a novcano da ti se zavrti u glavi.
@

12. 01. 2018 - 08:34

KAKO NEDJE PRIJE NEKO NAPISA OVDJE "NE VJERUJ ZENI SA BRKOVIMA I MUSKARCU SA SIRIM KUKOVIMA OD RAMENA"
Tesla

12. 01. 2018 - 09:44

Hahahahahaha, ovo nijesam odavno cuo.Svaka cast !!
GRINGO

12. 01. 2018 - 09:30

dokle vise, zasto se takvom covjeku daje medijski prostor...Zemunac Medo i Ludi Profesor su za mene dva njavece razocarenja..Pitam se ste se desilo sa Crnogorcima prvog Momente 1.) Slavko Perovic, sa covjekom se nemoze vise o nicemu pricati. Svugdje vidi zavjere, lazi, manipulacije itd. 2.) Ranko Krivomozgic (jednio istinito sto smo od ANTILOPIJA culi u zadnji 20 godina) ista stvar 3.) Zarko Rakcevic, imali se sta pozitivno reci Osim da se povukao .. Stalno cujemo DPS DPS DPS a to sto se pa barem vi crnogorska opozicije nemozete o nicemu dogovoriti i da (samo) zbog Toga Narod nema povjerenje u vas vem je opet i iskljucimo DPS DPS DPS krvi... SRPSKA Opozijice me ne zanima Osim sto mislim da je od komunistickih pionira sa crvenom kravaticom NEMORALNO da predstavljaju ka gradjanska partija zaista presmijesno
Novi komentar