Perišić: Ovo je pobjeda svih zlostavljanih radnika

Komentari: 4

Kotor

11. 07. 2018 - 08:40

Bravo bravooo za tebe i sudstvo !!!a sada adekvatna kazna jer se zna ko je DIREKTNI Mobilnator !
Freeman

11. 07. 2018 - 09:07

Ne znam o čemu se ovdje radi .Čujem da je sa g. Vučinovićem koji je mobingovao sklopila sporazum da ga neće tereiti .Kakva je ovo onda pobjeda i čija je ovo pobjeda ?.
Zrtave Vucinovica i Catovicke

11. 07. 2018 - 10:44

Ima jos zrtava Vucinovica i Marije Catovic, koja je u to doba bila Gradonacelnica Kotora. Ona je ignorisala brojne formalne prituzbe na nasilje Vucinovica u toku posla. Nasilje je bilo i fizicko i verbalno i njegove zrve su bili uz kolege i gradjani. Valjda i Catovicka mora da snese odgovornost sto je de fakto svojim nereagovanjem omogucila da se Vucinovicevo nasilje nastavi i ponavja, a da i ne govorimo o Vucinovicu. Medjutim, nazalost Vucinovic je jos uvijek u svojoj fotelji (prije neki da je intervjuisan od Vijesti TV o radu svoje sluzbe !), a Catovicka je bez mrlje na biografiji napredovala etoje u Parlamentu. Da bi crnjak bio veci ujucena je i rad protiv korupcije. I u sudskom sistemu kome treba sest godina da presudi u jednom ovakvom slucaju, takoje ima kriminalaca koji su vjerovatno otezali sa rjesavanjem ovog slucaja nadajuci se da ce Perisickoj slomiti volju. Bravo Persicka - kako bi bilo dobro da nas ima vise kao sto si ti.
Mila K

11. 07. 2018 - 12:05

Sjajna upornost koja je konačno porodila malo spremnije sudije da budu vjesnici stvarnog prava i pravde. Hvala. Ali, to nije trend, već izuzetak. Jer osam godina je g-dja iz banke čisti primjer mobinga, jer je gađana čašom i vrištalo se na nju danima i mjesecima. Dokazivala jasni mobing i izgubila. Banka može lako da plati naše sudije da okrenu ledja zakonu i stvarnim vrijednostima zajednice.
Novi komentar