Sekulović: Usvajanje rezolucije ništa neće promijeniti

Komentari: 5

Objektivni

17. 11. 2018 - 15:56

Ne bih rekao da je baš svejedno . Sad imas i zvanicno ponistenje odluke i zakonsku osnovu za : vracanme Crkve i njene imovine , naplatu ratne stete , zakonsku zabranu proslave propasti drzave , .... I jos puno toga ..
Milo Vujović

17. 11. 2018 - 16:18

Koliko ima u Crnoj Gori tzv.Stručnjaka anti Crnogoraca,kojem je Važnija Neka druga Tema,ovaj kao da živi u Africi i ne vidi Najveći Problem Crnogorskog Društva i Pitanje Svih Pitanja Vraćanje Statusa CPC,Koji je imala prije Okupacije 1918.g.Rezolucijom se Poništava Sve od tzv.Podgoričke skupštine,a Najvažnije je to što će se Poništiti Akt(Dekret) Zločinaca karađorđevića,Stim Ukidanjem se Ukida Okupatorska ilegalna tzv.sPc u Crnoj Gori i Rješava se Pitanje Svih Pitanja i ispravlja se Nebeska Nepravda prema CPC i Crnogorskoj Naciji,ako se ovo ne Desi Niti će Crna Gora biti Nezavisna niti Samostalna Država,i Zato se Mora Ukinuti Okupatorska ilegalna tzv.sPc u Crnoj Gori,Sve Drugo Vodi Nas u Neizbježne Sukobe !!
CiNick

17. 11. 2018 - 19:50

Rezolucija bi svakako promijenila rejting režima i to je razlog minimiziranja značaja te odluke. Građanima je važno da se vlast odredi prema događaju koji je formalno opravdanje za ukidanje crnogorske države od strane okupatora. Da znaju je li patriotska ili izdajnička, pošto nije jasno u kom pravcu vodi državu.
grbalj

17. 11. 2018 - 19:52

GOSP. PRAVNOCE, S,S, NIJESTE U PRAVU.OSPORAVATE RESOLUCIJU SKUPSTINE,KAO GUBLJENJE VREMENA, A NE OSVRCE TE SE NA SRBIJANSKE POTRCNIKE KOJI OSPORAVAJU DANASNU CRNU GORU.PA SAD VI PROCIJENITE VASU KOMENTAR,KOME BLOKU VI PRIPADATE?
Peśo

17. 11. 2018 - 22:30

U pravnom smislu, jer je nelegitimna, da. U moralnom, pa mora se reći istina. Naši istoričari moraju bjasniti neznavenom narodu sva dešavanja koja su dovela do Podgoričke skupštine. Priča oko nestajanja Crne Gore počinje par decenija ranije.......
Novi komentar