Tvrde da su Raković, Krivokapić i Antić izazivali vjersku mržnju

Komentari: 10

xy

21. 11. 2018 - 08:21

Šta bi tek bilo da Crna Gora nije članica NATO? Ovako barabe mogu samo da laju!
@

21. 11. 2018 - 12:06

Ima istine u tome POKOLJENJA DA CE SUDITI o sramu i stidu izdaje rodne grude u kojoj su vam pokopani preci biti cete i vi i vase potomstvo,i ti za mataru zita.Inace vecina BJELASKIH PRVAKA kad je spoznala bratsku ljubav se pokajala ali bilo je kasno.POKOLJENJA CE I SUDITI ALI PRVI KORAK JE PODGORICKU SKUPSTINU I NJENE POSLEDICE PROGLASITI NISTAVNOM.
TEMSI

21. 11. 2018 - 09:33

Ništa novo od Velikosrba. Oni ne odustaju od Karadžićevog (Vuk) mudrovanja i konstatacije da je sve srpsko, đe ima groba srpskog ili đe je kročila srpska noga. Oni su utuvili u glavu, da su nebeski narod i da su narodi koji ih okružuju niže rase i da su predodrđeni da treba da ih oni maltreiraju.
danilo s.

21. 11. 2018 - 10:22

Bio je i vakat da neko to pokrene, kada država to, po službenoj dužnosti, ne radi? Nema sumnje da se u CG grubo krše - od strane velejsrpskih klero-nacionalista i rasista – ne samo zakoni već i Ustav CG, koji izričito zabranje svaku vrstu diskriminacije. uključujući rasnu! Ima li većeg rasizma od negiranja postojanja Crnogorskog naroda? A to je u nas postalo ne samo legitimno (“demokratsko pravo” slobode govora), već, izgleda, i legalno? Što reče pokojni Boro Krivokpić: “CG je jedna zemlja u kojoj je izdajstvo legalizovano?” Dovoljno je kliknuti sajt IN4S i naći ćete more najgrubljeg vrijedjanjaCrnogoraca i CG. Treba vidjeti nacizam I rasizam na djelu na srpskoj TV u CG – npr. intervju sa prof. Milošem Kovićem. I on, zajdno sa voditeljkom, negira CG i Crnogorce. I on predvidja brzi kraj “okupacije CG” od (nepostoijećih) Crnogoraca. A onda ce tzv. Crnogrci platiti kaznu. Nije specificirao koju, ali mogu zamisliti što bi učinjeo da mu se može?
Da te je imao Gebels

21. 11. 2018 - 11:42

Promovisao bi te u navećeg FAŠISTUna kugli zemaljskoj...
Boban Bg

21. 11. 2018 - 12:15

'Ajde genije, navedi što te motivisalo u komentaru Danilovom na Gebelsa i fašizam? Znate li vi uopšte što je fašizam ili vam je sve prazna ljuštura i zloupotreba na primitivan način kuknjave kako vas neko mrzi proganja. Vi sami sebe mrzite i ne želite da živite kao sav normalan svijet. U Čikagu ima 900.000 Srba pa nije srpski grad a vi hoćete sa 160.000 izmanipulisanih da CG bude srpska dražava i da odredjujete ko je nacija i ko nije. Kako to niko nema problema sa postojanjem Crnigoraca, samo Garašaninovi Srbi negiraju Crnogorce? I umjesto da stavite prst na čelo vi i dalje činite krivično djelo, jer je po svim medjunarodnim poveljama negiranje nacije kršenje osnovnih ljudskih prava!
KAO DA NEKOGA

21. 11. 2018 - 11:44

UOPŠTE BRIGA DA LI ILI NE POSTOJE CRNOGORCI...KO MOŽE DA TE NEGIRA SEM AKO TI SAM NE SUMNJAŠ U SEBE
Traktori i vojvode spremni

21. 11. 2018 - 11:54

Ma he treba se tu mlogo počkrkivati sa četnicima i velikosrpskim agentima, jednostavno ako I'm Crnogorska demokratija ne odgovara, zašto da žive u zemlji koju pataološki mrze iz psihičkih poremećaja, zato je najbolje da pokupe prnje, śednu na traktore sa vojvodama Mandićem i Medojevićem, i konačno emigriraju za njihove zemlje iza Karpata i Urala! Zašto da se vazda sičijaju u zemlju koju mrze!???
Razmislite komentatori

21. 11. 2018 - 12:34

Stručnjaci medicinske struke bi trebali dat odgovor na pitanje zašto su najveći veljesrbi tj posrbice koji negiraju okupaciju 1918g potomci žrtava terora Jadranskih trupa. Njihova perjanica je Predrag Bulatovi čiji je đed Radoš { drugi unuk, prof Mašinskog fakulteta nosi njegovo ime) ubijen poslije 11 godina komitovanja protiv “oslobodioca”. Okupatorima ih je prošpijao otac Matije Bećkovića iz suśednog Veljeg dubokog i kao nagradu dobio državno namještenje u Vojvodini!
Bestidni pljuvač po precima

21. 11. 2018 - 13:34

Čkiljava ckvrna rođena je u Senti i sa Crnom Gorom ga vežu očevo djelovanje poslije 1918g, a posebno kao četničkog plaćenika iz Sente od 1941-1945 godine po Rovcima i šire.
Novi komentar