Uhapšen osumnjičeni za napad na doktora

Komentari: 3

Matrax

18. 02. 2019 - 17:22

Eto slike rada novinara, policije, ljekarskog osoblja! Centralna Afrika je mila majka u odnosu na Crnu Goru, Svima im je kriv J.B.! Svi novinari, policajci, ljekari su na nogama protiv teroriste, ozloglašenog državnog neprijatelja J.B. koji je najvjerovatnije bio pripadnik Isila.
Bruka

18. 02. 2019 - 17:33

Eto do čega su se doveli doktori da ih biju po kuća. Još jedan dokaz da moraju dobiti status službenog lica, pa po tom osnovu neka probaju da ih biju. Ako ovako nastavimo Crnogorci će se vratiti u krilo vračarama i nadriljekarima, jer će svaki pametni doktor napuštiti zemlju u kojoj ga ne poštuje ni država ni građanin. Bruka!
Svedok

19. 02. 2019 - 15:10

Gospodo i sveukupna javnosti, Da li je neko od Vas cekao ispred pomenute ambulante na pregled i POMOC?! Prolaze sestre i doktori kao da nikog nema. Trudni, bolesni, stari ili nemocni Vas NEMA za njih ne postojite! A kad docekate svoj zamisljeni red, onda po nalaze, pa opet cekanje do padanja u nesvijest! Ja bih i zivotinji bila samilosnija gospodo! Onaj ko ceka pomoc nije kriv sto je bolestan a sto su njima plate nikakve! Da vatrogasac ne ugasi pozar brzo zbog male plate ne moze da se desi, a dr da pusti ljude da lipsu cekajuci to OCIGLEDNO moze. Osudjujem svako nasilje! A hoce li neko da pita zasto je taj nesretnik to uradio? Ocigledno ne!
Novi komentar