Suđenje odgođeno kako bi novi advokat Branke Milić pripremio završnu riječ

Komentari: 5

Freeman

15. 03. 2019 - 12:05

Ova farsa mora da se prekine.U dokaze moraju da se uvrste novi snimci i odbrane i tužilaštva. I jedni i drugi dokazuju da je zaštićeni svjedok potpuno nekredibilan.
Tesla

15. 03. 2019 - 12:26

@Freeman - kad bi se igrali zmurke ili deda mraza pa svakom optuzenom ispunjavali zelje - mozda.Da razjasnim posto vidim da navijas za ove kriminalce: Kao prvo postoji zakon o krivicnom postupku.Taj zakon mora da se postuje, pa i advokata iz Srbije. Drugo: Sa Sindjelicem ili bez njega, toliko je detalja u vezi dogadjaja 16.oktobra da,kad bi se ovo desilo u nekoj zemlji EU svi koji su povezani u ovom dogadjaju,od Mandica pa do ove sto se krije u ambasadi bili bi vec 2 godine u zatvoru i cekali bi presude. Trece druze moj,ono sto vi ne shvatate, mislim na vas koji se predstavljate Srbi u CG, to vece je trebalo da se okupite u centru, vi iz DF-a,Demokrate itd. To vece su vama spremali pravi pokolj ovi isti sto idu po naloge u Rusiji i prave cirkus po parlamentu.Dali ste se ikada upitali sta da je neko poginuo,vase dijete,brat,sestra?Odje se vise ne radi dali se desilo,vec ko je sve spremao i ucestvovao.Shvatas/shvatate li vi to?
Freeman

15. 03. 2019 - 13:34

Ne brukaj Teslu,napiši malo t.
Tesla

15. 03. 2019 - 14:20

@Freeman, i to je sve sto imas reci?Pa normalono...
-

15. 03. 2019 - 12:27

Cetnik vi nemate sto novo reci. Vase misli su papgajsko ponavljanje galame sa velikosrpskih medija. Pokazalis ste se kao rusofil, mrzitelj CG pa je vase misljenje u krugovima onih koji vole ovu drzavu i zele je u Evropi irelevantno ali i vrlo drsko. Vasa pamet je unistila petinu bivse YU i ostavila 150000 civilnih zrtava
Novi komentar