Nova M će biti dostupna svim građanima Crne Gore

Komentari: 4

Korisnik

19. 03. 2019 - 18:59

Sto im je ova izjava znacila, Mogu ovi sve,k povecavaju cijene kako im je milo, ukidaju programe kako im je milo. A pa drugovi iz Telekoma i M-tel, iako sam potpisao Ugovor na dvije godine, zadnji racun cu platit i zaista cu sa vam zavrsit pa cu slusati radio. Imam negdje na tavan i jedan stari gramofon.
Korisnik M-tel

19. 03. 2019 - 19:06

Kada sam dosao kod Vas da mi odobrite prikljucak. Dali ste mi jedan karton na kojem su pisali programi koje vi nudite. Ja sam se malo libio, jer nijesam u tom vasem programu imao Sportske klubove. Vas lice mi je reklo da ce te i te programe ubaciti za 10 dana. Ja sam vas korisnik godinu i osam mjeseci, od programa nista, Ajde nije ni to vazno, samo znam da ne stojite pri onome sto ste vi meni ponudili i cijenu i programe sve ste prekrsili. Mislim da na to nemate pravo. Tako blizu je da mi sa vama istice ugovor pa cu dobro razmisliti da li cemo novi potpisati. Cak sam kod vas i televizor kupio.
Nick

19. 03. 2019 - 20:36

Te zemaljske antene smo davno bacili u smece.. pregazilo ih vrijeme.. tako da ipak Nova M nece biti dostupna svim gradjanima
Nervozni

19. 03. 2019 - 20:36

Bolje i da nema ako ce utakmice da komentarise Grgur
Novi komentar