Na primorju zapošljavamo ljude bez osnovnog znanja o higijeni hrane

Komentari: 4

Nera

16. 04. 2019 - 13:28

Ova gospodja upozorava na propuste nizerangiranih radnika u ugostiteljstvu i trgovini,a nikad sanitarna inspekcija nije dosla da vidi kako pojedini veliki hotelijeri sa istim kolocima,prvo odvezu smece do kontejnera,pa u povratku napune ta kolica svjezeg mesa i odnesu ga u kuhinju. Sto onda mozemo i da ocekujemo od njihovih zaposlenih?
Konkretno ?

16. 04. 2019 - 17:02

Kad izgovoris teske optuzbe onda reci konkretno, ko, kada, ko je video ... Inace se rijeci trose, pa kasnije kad su potrebne ne funkcionisu. Moze bitio tacno, ali se naucimo argumentovati od civilizovanog sviejta. ovkve izlive optuzbi I negativnosti na sve strane malo gdje u svijetu postoje. Mislim da niko ne moze ostat normalan nakon par mjeseci citanja Vijesti.
Nera

16. 04. 2019 - 18:42

Konkretno, Probali smo vjeruj i konkretno,pa nijedna institucija nije htjela da adekvatno reaguje na ova i ostala nepocinstva. A kad su Vijesti u pitanju,oni ne objavljuju nista negativno kada su tajkini bliski njima u pitanju.
Snežana R.

19. 04. 2019 - 13:27

U prodavnicama posebno samoposlugama, mora da postoji zaposleni radnik na sektoru za hleb, za meso, za sir, za salamu. .. Nikao to ne može da radi isti radnik. Problem je što vlasnici ne žele da zaposle toliki broj radnika ili su plate mizerne pa se niko ne zadržava na radnim mjestima već ide tamo gdje može više da zaradi. Da ne govorim o tome kako se hleb prenosi u gajbama bez zaštite, otvoenim kolicima kroz grad ili čeka ispred prodavnice u otvorenim gajbama da radnik otvori prodavnicu.
Novi komentar