Kapičić, Garko i Bazeli u Savjetu ministra Bogdanovića

Komentari: 6

A...

25. 04. 2019 - 16:23

Erl Klark, Koti Klark, Noris Kol, Goga Bitaze...? Što ćemo sa njima. I oni su bili svjetska pojačanja? "Judi moji jeli ovo moguće?" Još uvijek istrajavaju, i "pali" im, na "mazanju" očiju naroda. Koliko će ovi "igrači" da koštaju? A đe mu je Marina Abramović i MACOC? I ovo će biti isto.
A sta ?

25. 04. 2019 - 18:50

Pojasni malo gicanje. Vazno je da budete protiv, to je obavezna prva reakcija. Sve jedno sto god urade. Da nisu nikog doveli, ne bi ni to valjalo. Pusti eksperti iz ove zatucane opozicije. Gresaka moze biti ali sa vama bi ostali srbijanska provincija danas
A šta ti?

25. 04. 2019 - 22:03

Izvaljaj se malo po travi, možda će ti biti lakše.E sada da ti objasnim nešto što ti očigledno ne znaš ili nijesi pročitao tekst, nego samo komentar. U tekstu piše - "Savjet za filmsku djelatnost će imati zadatak da daje stručna mišljenja u procesu izrade dokumenata iz oblasti kinematografije, pokreće i razmatra prijedloge i inicijative koji se odnose na unaprijeđenje filmske djelatnosti (posebno u kontekstu izrade strategija i propisa), kao i da predlaže aktivnosti koje za cilj imaju saradnju sa naučnim ustanovama i institucijama koje se bave filmskom djelatnošću u zemlji i inostranstvu." Ovo jesu možda mladi uspješni glumci i reditelj, ali siguno nijesu naučni eksperti za izradu strategije i propisa i drugih dokumenata iz kinematografije. Za tu djelatnost u regionu ima baš eksperata. Pa imali su u Sarajevu oskarovca Danisa Tanovića, pa Lordana Zafranovića, pa..
Žuga

25. 04. 2019 - 17:13

Bazzeli je kamerman . Tj. direktor fotografije . I to odlican kamerman. Ima li ko u tom savjetu iz CG ili ce nas savjetovati iz Kalifornije ? .
Nada

25. 04. 2019 - 23:16

Al' su zgodni, ljepuškasti....ko zna, možda to pomogne!
Iskreno

26. 04. 2019 - 12:21

Nemojte samo Abramovicku. Ne treba nama foliranje vec istinska umjetnost. Maglu neka prodaje nedje drugo
Novi komentar