Svijetom će vladati roboti i žene

Komentari: 3

Hm

15. 05. 2019 - 16:23

Stvarno ima 2-3 telefona PO glavi stanovnika ali U glavi stanovnika su mentalni modeli iz 19. vijeka. Preporucujem da uporedite Trending opcije na YT/Google iz perspektive razlicitoh drzava u poredjenju sa CG. (Location u Settings)
Hm

15. 05. 2019 - 16:47

Cini se da autorka teksta nije previse upoznar sa vjestackom inteligencijom (robotima kako ih nazvaste). Morate da znate prije svega da su ljudi roboti odnosno bioloske masine. Vjestacka inteligencija koja se koristi danas je napravljena na osnovu rada ljudskog mozga, kao sistema koji obradjuje informacije i daje rezultate. Sa obzirom da je ovo feministicka kategorija clanaka, samo cu reci da zene nece nikada biti jednake sa muskarcima u CG dok se drasticno ne popravi ukupno ekonomsko stanje i izbalansira preraspodjela bogatstva u drustvu. Patrijahat i Matrijahat kao drustveni sistemi postoje u drustvu majmuna i uslovljeni su iskljucivo u dostupnosti resursa u okruzenju.
Gare

16. 05. 2019 - 00:13

Emicionalna inteligencija kao i svaka druga je takođe sklona evoluciji i tu nema i neće biti podjele na muško ili žensko već na generalno, ljudsko biće-čovjek. Žene u CG nisu tretirane kao i muškarci samo u zabačenim ili mentalno zaostalim mjestima kakvih nažalost još ima u CG, ali oni su u perspektivi osuđeni na propast. Kako nisam za muški šovinizam, tako nisam ni za ženski.
Novi komentar