LUKOVAC: Moralo se uraditi mnogo više na suzbijanju podjela

Komentari: 15

grbalj

21. 05. 2019 - 01:26

G. LUKOVAC ZELIO BIH ZNATI,KAKO STE DOSLI DO ZAKLJUCKA, DA JE OPOZICIJA U C.G. DANAS VISE OKRENUTA C.G. NEGO SRBIJI?JELI SE TO DESILO JUCER, ILI JE TO TRINAJESTO GODISNJI OSTATAK PODJELA.TOLIKO O PODJELI.
Momčilo,PV

21. 05. 2019 - 10:01

Branko, mnogo uman, mnogo zaslužan čoek za CG, samo mi nije jasno jedno : i ti dobro znaš da tih podjela ne bi bilo samo u slučaju da se pripojimo Srbiji..
Contradictio in adjecto

21. 05. 2019 - 08:37

Branko, niko ne može dovesti u pitanje činjenicu da si mnogo uradio za nezavisnost CG. Međutim, kasnije si bio uključen u svaku aktivnost klana "Vijesti" koji je svjesno je produbljavao podjele u CG. Tvoj osnovni stav je da je moralo više da se uradi na suzbijanju podjela za ovih 13 godina. Međutim, na kraju u samom intervjuu sam sebe demantuješ da je moglo više da se uradi na tom planu.Đoko Orlandić
Naravno

21. 05. 2019 - 11:47

da je moglo i trebalo da se uradi više na suzbijanju podjela između bogatih i siromašnih, između osoba sa protekcijom i bez protekcije, između onih koji rade i onih koji za nerad uzimaju plate, između stvarno bolesnih i onih kojima prijatelj doktor završava krevet, operaciju, skener,.. a te srpske podjele o kojima ti pričaš, pričaj po vijestima i beogradu.
Zoran V. Raičević

21. 05. 2019 - 15:41

Problem je vazda isti: mnogi Crnogorci misle da CG pripada samo njima, ali ne i ostalima Crnogorcima. Crnogorstvo se mjeri i djelima, a ne samo riječima. Dijaspora je donijela presudnih 0,3% glasova inače bi Referendum propao pored svih “velikana” crnogorske nezavisnosti i njohovog zalaganja. Dobili smo NATO to je super, ali poslije 13 godina i dalje cupcamo u mjestu vezano za EU, projekat Crnogorske Kuće u Njujorku je doživio fijasko, od Referenduma je 10 posto stanovništva otišlo iz CG i td i td. Lijepo je čitati naslove, ali tekstovi nijesu vazda objektivni. Crnogorci od djela, ne od rijeći nama trebaju!
Janica Matova Beograd

21. 05. 2019 - 21:57

@Zoran V.Raičević.Ja sam sigurna da i ti sam ne znaš šta si rekao .Ove glupave i banalne konstatacije kojima se češće javljaš najviše govore o tebi..Postoji li veće budalaštine nego tvrditi da je dijaspora odlučila o referendumu i otkud ti znaš ko je i kako glasao na referendumu .Lično znam da su mnogi glasali protiv.
lukasenko ...

21. 05. 2019 - 17:02

Kako Branko ne preporuci recept za prevazilazenje politickih podjela :da li je to da manje budemo Crnogorci ,da slusamo. Amfija ,da zamotamo crnogorsku a odmotamo zastave nasih susjeda ,da himnu svedemo na instrumental i da ne bastnimo antifasizam .i naravno napustimo NATO i okrenemo seprotiv borbe za evropske stsndarde ..Poslije Branka uradite intervju sa onim iz NVO koji kaze da se CG nije snasla u odnosu na SAD i Rusiju .. Da do kraja dezorjentisu suvernisticki blok ...
Torsades

21. 05. 2019 - 21:36

Ovi ti spremaju državni udar a ti treba da istraješ "u u traženju rješenja, dijalogu i prihvatanju inicijativa koja će okupiti najšire snage u društvu i koje vode napretku Crne Gor"e
Antonio

25. 05. 2019 - 20:55

Pa vladaju na podjelama, valjda će ih potsticati,ne suzbijati!???
=

26. 07. 2019 - 13:50

Nije su to bile podjele nego ućerivanje plaćenih zlotvora države u skupštinu za uspješnije pelješanje crnogorske države i opstajanje na vlast.
Boka

01. 08. 2019 - 12:20

Gospodine Lukovac nije se skoro nista uradilo za zastitu Crnogorskog identiteta, Srbi nam sve utimaju. Najveca otimcina se vidi u mjeru da su gusle zavedene kao Srpski nacionalni instrument, vjerujem da ima vise gusala u Boki nego u cijeloj Sbiji, da ne pricam o broju guslara... Previse smo pustali i nismo branili svoje, ali vise nece tako biti.
Realista

01. 08. 2019 - 12:26

Trebalo se mnogo više uraditi na polju zaštite crnogorske kulture, istorije, države, naroda... Manji smo pa se od Srpske manipulativne buke ne može razaznat istina. Srbi su okupirali Crnu Goru 1918. i to je fakat. Nikad se niko iz Srpskih državnih krugova nije javno izvinio za taj fukarski i nečovječni čin, kako su to recimo Francuzi nedavno uradili. Ne prestaju sa svim dozvoljenim i nedozvoljenim sredstvima da rade na asimiliaciji Crnogoraca. Bez obzira na sve to vratili smo državu i borićemo se protiv domaćčih izdajnika i stranih plaćenika. Vječna je Crna Gora!
Jovan

01. 08. 2019 - 12:35

Da li to znači da bi podjele nestale da se Crna Gora opet okupira od Srbije? Zamjenjuju se teze, nema što mi Crnogorci više da spuštamo gard, dosta smo puštali da nam rovare po državi kojekakvi plaćeni špijuni u mantijama, strani plaćenici, domaći izdajnici... Ne više dati ni crno ispod nokata, Crna Gora treba da zauzme stav i da se brani od svih koji ne poštuju zakon, koji na razne načine žele da unište sve što ima veze sa Crnom Gorom. Ne damo te Crna Goro, ne više ni malo popuštati, dosta smo ćutali!
Marija

01. 08. 2019 - 12:38

Branko kad si mogo dok si bio u Vjestima ovo ti nije padalo napamet, sad je lako pričat i držat teze... Tada su Vijesti i ostali prosrpski mediji puno uradili da se podjele još više naglase, što i danas isto rade samo pod maskom demokratije...
Niko Markov

01. 08. 2019 - 12:42

Treba batalit Srebiju više i okrenut se razvoju naše države, a ovi posrbljeni će shvatit ili će poć u Beograd da prose po ulica. Crna Gora je suverena država i onaj koji je ne poštuje treba da se kazni. Oduztimat pasoše, to je recimo super model ppa neka idu u državu koja im je milija. Onaj momak prije neki dan što je odlučio da neće da igra za Crnu goru nego za Srbiju, odma oduzet pasoš i njemu i onima što su ga tako naučili pa će se smirit zli duhovi.
Novi komentar