CGO: Senat urgentno da ispita rad Lakićević Đuranović

Komentari: 4

Orlov krš

16. 07. 2019 - 15:36

Što je ova Uljarević navalila na profesoricu, a zaboravlja kako je falsifukovala potpise brojnih NVO. Ubrzo ću poslati detalje o tome i ona nema moralno pravo da bilo koga proziva!
Onomad neko reče

16. 07. 2019 - 17:05

Već je “raskrinkano bezobzirno partijsko – političko manipulisanje bazičnim standardima visokog obrazovanja upravo kroz nezakonito postupanje iz samog srca Ministarstva obrazovanja” i time Vlade Crne Gore. UCG je osramoćena, unižena i do kraja banalizovana institucija Crne Gore kada je neko u ovoj državi donio groteksnu odluku da ga vode Duško Bjelica i Danilo Nikolić. Sada se naglaba o kršenju akademskog integriteta što je važno, a šta je sa političkim, profesionalnim i ličnim integritetom osobe i osoba koje su dali odriješene ruke Bjelici i Nikoliću da gaze Ustav, zakone i svakolika pravila ove zemlje? Ni da sada ti isti puste vodu, od onog što je činila pomenuta bratija su ostale neizbrisive posledice na akademsko biće Crne Gore i trebaće vremena i truda da se bahatost, mržnja i bezobzirnost zaborave.
Radijator

16. 07. 2019 - 17:37

Kad će sezona grijanja?
mau

16. 07. 2019 - 19:03

Nije profesorica jedina u CG ima dosta medu politicarima ,bizmismenima....zasto ovako niste vreagovali kada je ministarka optuzena za plagijat i unapredena za ambasadora gos. Vlahovicka
Novi komentar