Hladna istina i blistave laži

Komentari: 13

Ksenija Petrovic

25. 09. 2019 - 08:31

Druze Pustahija đzaba vam je zborit i tebe i bilo kom oni rade po svom nahodenju.Kako je mogla Vesna Medenica bit izabrana po treci put kao vrhovni sudija .To su pisali Drasko Duranovic a i Blagota Moitric da po ustavu i zakonu ne moze imati treci mandat .Kazu da su je izabrali jedno glasno .Ko su oni pa mogu da rade kao sto sam rekla po svom nahodenju Znaci ne postuju DRZAVU i njen ustav i zakon Tako i sa stanovima dodjeljivali su ih privilegovanimPa kako da ne bude ovaj narod nezadovoljan i razocaranOni da mogu da imaju sve a mi sto su nam penzije 150 evra kao sto su mene da cutimo
Tako ti je to ...

25. 09. 2019 - 10:50

Upravo oni sa 150 penzije i manje glasaju one koji ih drže na tu crkavicu, čekajući 50 evra na ruke pred izbore kao jedino "uvećanje" penzije. Nije problem u korumpiranoj vlasti nego u pokvarenoj svijesti većine koja nije sposobna da izađe iz istorijske kolotečine poltronstva i kukavičluka.
Nick

25. 09. 2019 - 09:09

Treba imati atribute, hrabrost i umijeće Pustahije da bismo nesto mijenjali. Avaj.....ali jok.
Freeman

25. 09. 2019 - 09:37

Moj Pustahija,znam da si ti sve već oprostio DPS-u,iako taj oprost od tebe nijesu ni tražili. DPS ne traži oprost od građana,jer bi to značilo da su grešni ,a oni za sebe misle da su bezgrešni.Naravno i da traže takav oprost ,sigurno ga ne mogu dobiti ni od građana ni od Boga.Znam kakav je Di Kej,ali kakav je god hiljadu puta je kredibilniji svjedok od Saše Sinđelića. Znam da se ti nećeš složiti sa ovom konstatacijom,ali je zaista tako.Sve u svemu ,iako video snimci i snimljeni razgovori nijesu dokaz na sudu ,mislim da bar 90% građana Crne Gore zna da je korupcija u čitavom sistemu pa i u Tužilaštvu .
Pustahija Milorad

25. 09. 2019 - 15:50

Postovani Freemane. Ti si mene vec svrstao pa dozvoli da i ja svrstam tebe. Prepoznao si me kao Crnogorca i suverenistu i svrstao na njihovu stranu. Jesam taj sam ali mi um i razum ne odredjuje DPS i u stanju sam da im svasta kazem i napisem. Ali ti nisi u stanju da slicne stvari kazes za nacionalisticki sljam od Fronta niti za frustrirane Beciceve Crvene Kmere koji su samo lajt verzija Fronta. Niko od njih nema program samo nacionalizam a fascinirani su DPS nacinom vladavine i jedino sto oni zele je biti velikosrpska verzija DPS . U pitanju su civilizacijske vrijednosti. I DK je DPS u okviru njega se rodio u njega zatrbusio i naplastio se i sad kad je prekrao vi mu dajete nekakav oreol zrtve i pokajnika samo zato sto vam odgovara da neko baci blato na DPS. Pricaj mi malo o Daki Davidovicu nevidjenom sljamu i vitezu svetoga Save.
Freeman

26. 09. 2019 - 08:25

G. Pustahija raduje me Vaš odgovor i polemika sa mnom.Draže mi bi bilo da se sretnemo na nekom skupu,ali šta je tu je.Iz Vašeg reagovanja mogu zaključiti da Vi smatrate da DPS ne valja,ali da je opozicija još gora ,pa ćemo morati da još trpimo DPS.Često slično ili isto mišljenje čujem od mojih prijatelja kopji podržavaju DPS.I još nešto,velika većina nas Srba -Crnogoraca nijesu velikosrbi već samo Srbi i Crnogorci istovremeno ,nego se Vama pričinjavaju.Po meni nije uopšte bitno ko je koje vjere i nacije bitno je da su građani ravnopravni i da niko nije po tom osnovu diskriminisan.
Srbi Crnogorci?!

09. 12. 2019 - 17:41

Molim Vas ne pricajte gluposti gospodine Freemane. Mi Srbi iz Crne Gore smo SRBI a ne neki Srbi-Crnogorci. I onda se cudite sto nam se Crnogorci sprdaju? Pusti bre covjece neprezvakane gluposti!
Freeman

26. 09. 2019 - 08:51

I da nastavim.Slažem se je Di Keja ako ne stvorio ,sigurno formirao i uobličio DPS.Ne bih o njemu kao čovjeku ,kao što neću o drugima,ali je dobro i ljekovito da neko iz bilo koga razloga počne da otkriva korupciju,jer bez toga nema ozdravljenja društva.A,ozdravljenje nam je prijeko potrebno.I ne znam otkud kod Vas toliki strah od Srba,izgleda da se samo njih bojite. Pa Srbi ,moji i Vaši preci su vjekovima krvarili za Crnu Goru.Pitanje države i njen opstanak ne smije se povezivati sa opstankom ove vlasti. To je velika manipulacija.Ako iko ugrožava ovu državu to je aktuelna vlast i sa njom srasli kriminal.
Pustahija Milorad

26. 09. 2019 - 12:03

Prvo, Srbi nisu moji preci nego Crnogorci. Drugo, bojim se Boga malo sultana nimalo a velikosrpske cause i seize ni ne primjecujem a kamo li da ih se bojim. Nazalost Freemane svaki dogovor sa vama Srbima bi morao da zavrsi na vasim izmastanim mitovima i tvrdnjama. Mozda mozemo da se dogovorimo u vezi gradjanskih pitanja a vi srbujte kuci i u onim crkvama koje vam preostanu. Samo pazljivo i to radite do jedne odredjene civilizacijske mjere jer gdje god vi srbujete ta zemlja u krv zapliva od te ljepote te ideologije i lazologije i nasilnistva.
Freeman

26. 09. 2019 - 14:34

Ostaće nam sve naše crkve i manastiri ,budite u to sigurni.Vi bi očigledno da nastavite pljačku svega što nije za nebo svezano ,pa i naših svetinja.To neće moći,gradite svoje bogomolje pa se tamo molite,ali sam siguran da vi drugog Boga nemate do g. Mila Đukanovića.. Pa srećno vam bilo.Sa vama nema dogovora,očigledno,vi nijeste za vladavinu zakona ,vi ste za vladavinu DPS-a i mafije.
danilo s.

05. 10. 2019 - 12:43

# 1 - “….velika većina nas Srba -Crnogoraca nijesu velikosrbi već samo Srbi i Crnogorci istovremeno…” (Freeman) Objasnite nam kako ste vi “Srbi i Crnogorci – istovremeno”? Jer, ako jeste - kako se Srbin u vama ne stidi od onoga što činite Crnogorcu u sebi? I našoj jedinoj državi CG? Mogli bi zaključiti da ste vi “Slaveman” - a ne Freeman? Zarobljeni vječito u vašijem velejsrpskim lažima i mitovima? Izgleda da ste vi “podjeljena ličnost” (split personality - Dissociative identity disorder (DID)? “ ..I ne znam otkud kod Vas toliki strah od Srba,izgleda da se samo njih bojite. Pa Srbi ,moji i Vaši preci su vjekovima krvarili za Crnu Goru” (Freeman) Mi, Crnogorci jesmo krvarili za CG, ali vi “vesela Srbadija” kako vas nazva Njergoš – nijeste. No ste vazda kukali da vas CG spašava od Turaka.
danilo s.

05. 10. 2019 - 12:44

# 2 - “ Ostaće nam sve naše crkve i manastiri ,budite u to sigurni.Vi bi očigledno da nastavite pljačku svega što nije za nebo svezano,pa i naših svetinja.To neće moći, gradite svoje bogomolje pa se tamo molite,… “ (Freeman) Mi smo naše bogomolje davno sagradili. To su one iste koje ste na silu i prevaru oteli 1920. Vi veljesrbi/svetosavci ne da opljačklaste cijelu zemlju - već i nebo (proglasiste se za “nebeski narod”). No postoji ona izreka “ko visoko leti nisko pada”. Doduše, ne vidim načina da padnete niže od onoga dje ste sada? P.S. Što se tiče polemike - i znanja, vi nijeste g Pustahiji ni do koljena.
@Pustahija Milorad

09. 12. 2019 - 17:47

Postovani g.Pustajija, on nije Srbin nego neki cudni Frankenstajn hybrid "Srbin-Crnogorac" koji nema smisla. I nije cudo sto sa njima nema razgovora. Ja kao Srbin kazem da su sve crkve CPC gradila do 1920 CRNGORSKE. Ovo ne iziskuje velki mentalni napor cak ni kod profesionalnih Velje Srba koj su zaboravili da budu LJUDI PRVO a tek onda Srbi.
Novi komentar