LAJOVIĆ: Pozdravljamo inicijativu DPS-a za obnovu CPC

Komentari: 6

murko

09. 10. 2019 - 15:49

Lav ima svoju crkvu. Miras i Stevo svoju. Za koga se opredeliti? Dobri su mi i jedni i drugi. Lav ima onog simpaticnog dedicu Patrijarha Italije. Mudar covek i duhovnik, vidi se odmah. Jos jedan plus za Lava je sto je protestantski svestenik, pa bi mogao da napravi pravoslavno-protestantsku crkvu. To bi privuklo donacije iz EU, oni nisu stipse kao cisti pavoslavci.
Istoricar

09. 10. 2019 - 15:55

Gospodine Lajoviću, Kako da se obratim? Bivši ste podoficir JNA, bivši član DPSa,bivsi zamjenik šefa kabineta bivšeg predsjednika S.Marovića bivše države Srbije i Crne Gore, bivši direktor hotela Onogošt, Pobjede, bivsi suprug Svetlane sa Srpske TV,bivši protestant, bivši pop CPC!!! "PA KO SI TI JAKOVLJEVIĆU?" ili iz istog filma: "MALA JE OVO DRŽAVA KOLIKI JE ON IZDAJNIK" čije crkve "eperhija podgoričko-dukljanska" "Italijanske"???
!?

09. 10. 2019 - 16:21

Kako? Pozdravljate inicijativu za obnovu CPC-e. Pa zar je nijeste obnovili? Godinama govorite da ste Crkva, a sad odjednom opet obnova!? Pošto praktično i nemate vjernika, vjerovatno mislite da raspišete tender za nabavku vjernika, pa da vam vlada obezbijedi sredstva. Ili šta?
Brat u Hristu

09. 10. 2019 - 16:21

Vjerujem u dvije stvari da će se, prvo, inicijativa Predsjednika Države ostvariti veoma brzo, i tako ćemo imati Pravoslavnu Crkvu Crne Gore, a drugo, sveštenstvo u Crnoj Gori će se masovno prikloniti Njoj.
LOGISTIKA

09. 10. 2019 - 18:17

Za portparola službe eparhije Podgoričko-dukljanske pravoslavne crkve Crne Gore, Vladimir Lajović.I istinske OBNOVITE CRNOGORSKE CRKVE kakva bi pridje 1918.godine. SABERIMO SE CRNOGORCI u OBNOVI NASE CRKVE kakva bi PRIDJE UJEDINJENJA one CRKVE KOJU BASTINIO KRALJ NIKOLA .BRAVO ZA LAJOVICA i dijelom DPS POLITICARA koji su smogli snage prozreli i spoznali ISTINU- da se otrgnu od LAZNE CRKVE MITROPOLITA MIHAILA!
LOGISTIKA

09. 10. 2019 - 18:18

Milo Djukanovic igra na Lajovica kao mudrog covjeka,Istinskog DUHOVNIKA obnovite ,CRNOGORSKE CRKVE PATRIOTU, PODRSKA
Novi komentar