banner
National Geographic

National Geographic: “Megastrukture: Sagrada familija”

“Megastrukture: Sagrada familija” baca pogled na jednu od najzanimljivijih i najinspirativnijih građevina u Evropi. Dugotrajna gradnja dozvoljava prikaz od starih metoda gradnje do današnjih savremenih kompjuterskih modela. Sagrada familija predstavlja harmonijsko spajanje starog i novog, od graditelja srednjovekovnih katedrala do genijalaca postmodernizma. Gledajte na kanalu National Geographic, 30. decembra u 22h.

HBO paket

Prva regionalna HBO serija “Uspjeh”

Troje potpunih neznanaca povezaće nesrećan splet okolnosti, kad pokušaju da pomognu žrtvi nasilja. Kako posljedice njihovih djela počinju da im se uvlače u svaki aspekt života, ti obični ljudi sa različitim životnim pričama odlučuju da ponovo uspostave kontrolu nad svojim životima. Glavne uloge igraju Toni Gojanović, Tara Taler, Iva Mihalić, Uliks Fehmiu i Marija Škaričić, a reditelj je oskarovac Danis Tanović. Serija će gledaocima biti dostupna od 6. januara 2019. godine putem HBO GO usluge i HBO kanala.

BBC Earth

„Specijal: Ekstremni Božić“ na BBC Earth-u

U pretprazničnoj atmosferi uživajte u programu nabijenim akcijom uz koji može uživati cijela porodica. U seriji „Kako se snimala Zamrznuta planeta“ gledaoci mogu pratiti filmske ekipe koje su trpjele najgore vremenske uslove u divljini Arktika i Antarktika, prije nego što steknu uvid u neke od najvećih svjetskih vremenskih nepogoda u seriji „Najopasnije vremenske prilike“. U ponedjeljak 24.12. i utorak 25.12. na BBC Earth-u!

MNE Sport

MNE Sport – prvi crnogorski sportski kanal

Uživajte uz novi kanal na Extra TV-u! MNE SPORT je prva televizija u Crnoj Gori specijalizovana za emitovanje sportskih događaja u Crnoj Gori. Pratite prenose sa fudbalskih, košarkaških, rukometnih, odbojkaških, vaterpolo i drugih utakmica. U okviru emisije Infosport pratite najsvježije informacije sa domaće i inostrane sportske scene, a tokom sedmice slijedi osvrt na domaća takmičenja, intervjui sa sportistima kao i sa poznatim sportskim radnicima iz Crne Gore i regiona. Kanal MNE SPORT 1 pratite na poziciji 28 na Extra TV-u.