banner
Arenasport

Arenasport

I ove sezone na kanalima Arenasport možete pratiti najinteresantnije mečeve italijanske i francuske fudbalske lige. Debi Kristijana Ronalda u dresu Juventusa očekuje se u meču protiv Kjeva (18. avgust u 18h). Preporučujemo i prve mečeve play off-a za Ligu šampiona (21-22. avgust).

HBO paket

HBO

Na HBO-u možete pratiti četvrtu sezonu serije „Igrači“ (Ballers) i treću sezonu serije „Nesigurna“ (Insecure). Nove epizode serije „Igrači“ stižu na HBO ponedjeljkom u 21:00, a „Nesigurne“ istim danom u 21:30. Imaćete priliku i da uplovite u jezivi svijet čuvenog pisca bestselera Stivena Kinga u novoj desetodjelnoj seriji „Kasl Rok“ (Castle Rock) koja će premijeru na HBO 3 kanalu imati 26. avgusta. Na HBO kanalu gledajte i TV premijeru bioskopskog hita ‘’Star Wars: posljednji Džedaji’’ (26. avgust u 20h)

AMC kanal

AMC

Originalna AMC-ova serija “Fear the Walking Dead” vraća se na male ekrane drugim dijelom četvrte sezone. Novih osam epizoda biće emitovane istovremeno sa američkom premijerom ponedjeljkom u 03:00 poslije ponoći, i reprizom istog dana u 22:00. Prvi dio četvrte sezone uveo nas je u priču jednom figurom sklupčanom ispred logorske vatre, sada ih je devet. Likovi koji su započeli svoje putovanje u izolaciji susreli su se jedni sa drugima usljed spleta nepredviđenih okolnosti, i našli se u situacijama koje niko od njih nije očekivao… zajedno. Nastavak sezone navešće ih da se preispitaju. Suočiće se sa novim protivnicima: ljudima, zaraženima, pa čak i samom prirodom. Na tom putu čeka ih puno opasnosti, razočaranja, gubitaka, ljubavi, ali i nada da će se stradanjima konačno doći kraj.

Videoteka

Extra TV videoteka

Efektan prikaz međusobnih odnosa koji nas oblikuju, uvjerenja koja nas definišu i nezamjenjivog osjećaja topline svog doma dat je u filmu Lady Bird. Po sudu mnogih, to je najbolje filmsko ostvarenje 2017. godine. Ovaj, ali i brojne druge filmove možete pogledati u Extra TV videoteci. Pored ovog naslova preporučujemo i ostvarenja: “Ja, Tonja” (I, Tonya), “Ponoćno sunce” (Midnight sun), kao i biskopski hit “Pedest nijansi-Oslobođeni” (Fifty Shades Freed).